Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doma1234

Dać sie tak kontrolować?

Polecane posty

Gość Doma1234

Cześć. Dziewczyny mam problem z moim chłopakiem. Jesteśmy razem od ponad półtora roku i bardzo go kocham. Zawsze był trochę zazdrosny i to było bardzo słodkie ale ostatnio juz nie wytrzymuje. Mamy swoje hasła do Facebooka ale on zawsze czyta wszystko i napisze jedna rzecz zła i od razu obraza majestatu jak to faceci. Ostatnio mówi ze chce hasło do snapchata bo chce dodać snapa , nie zgodziłam sie bo wiem ze znowu by cos znalazł i kolejna niepotrzebna kłótnia, ale on tak sie wku*wia i robi z tego aferę ze nie chce dac bo pewnie sobie z kimś pisze, ze po 2 dniach dałam mu to hasło i powiedziałam mu zeby mi zaufał bo go kocham i jestem mu wierna i zeby mnie tak nie kontrolował bo to jest zle. Pozwoliłam wejść mu na tego snapchata kilka razy i teraz regularnie chce na niego wchodzić i mnie sprawdzać. A ja mu powiedziałam ze nie dam mu juz i koniec. Tak samo była ostatnio wycieczka z mojego teatru no gralam spektakl i brało w nim udział około 50 osób. I za pieniądze ze spektakli była wycieczka darmowa na 3 dni. Oczywiście nie pojechała bo moj chłopak myślał ze sie ,,napie*dole,, i nie wiadomo co tam sie bedzie dziać. No i tak to jest. Nie wiem juz co mam robic. Nic mu sie nie wytłumaczy.. Pomóżcie

Nie jestem dziewczyną ale dla mnie to chore, w związku liczy się przecież zaufanie ile tak jeszcze wytrzymacie miesiąc, pół roku, rok ? A potem udusicie się w tym związku ...

Gość gość
Rzuć go.

Gość Doma1234
No jak ja mam go rzucić , odkąd jesteśmy razem widzimy sie codziennie. Tak sie juz przyzwyczaiłam :/

Gość Doma1234
Zabawne w chuj, naprawde.

Gość Doma1234
Spoko, dzięki za pomoc.