Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wy o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Moze zacznę od początku. Mam 16 lat, jestem normalna dziewczyna, interesuje sie muzyka, w szkole uczę sie przeciętnie, może nie mam samych 5 i 6 ale bez nauki wyciągam 4. No i przejdźmy do sedna. Większość moich znajomych to ludzie po 18 roku życia. Niektórzy maja po 20 parę lat. I mi to nie przeszkadza, ja sie świetnie z nimi dogaduje. Tacy tez mi sie podobają. Napewno są lepsi niż 3/4 ludzi w moim wieku. Jedna wielka dziecinada, brak szacunku i kompletnie nie mozna im zaufać. Ja jestem rozsądna, napewno nie jak niektóre moje rowiesniczki. Bez żadnych wartości itd. Dużo przeszłam w dziecinstwie i ogólnie uważam ze niezły mam bagaż doświadczeń jak na 16 lat. Czy są tu dziewczyny które tak jak ja maja starszych znajomych, i podobają sie wam tylko faceci po 20? I czy to jest normalne. Mowcie jak to u was wyglada. Moja mama pewnie wkurzyłaby sie jakbym miała chlopaka aż tak starszego. Wiem ze musze być ostrożna.

Gość prawi 114
musisz uważac zeby cie nie zapłodnił i nie zostawił .. Wtedy zostaniesz samotną matką do konca życia Bo zaden facet nie związe sie z samotną matką i to nie ma znaczenia czy koles ma 20 lat czy 16 .. każdy moze cie tak załatwić .. Znam kilka takich przypadków Zawsze służe radą

Gość prawi 114
mam 32 lata jestem prawiczkiem

Gość prawi 114
I nie jest prawdą ze starsi są mądrzejsi . .Są tak samo nieodpowiedzialni jak młodzi.. JEst wsród nich wielu zapłądniaczy *******czy.. Wiesz ile lat ma przecietny koles który wizytuje agencje towarzyskie ? http://www.garsoniera.com.pl/forum/index.php

Gość gość
Tak, wiem ze nie zawsze sa bardziej odpowiedzialni itp ale to jest jakby inne pokolenie i moi rówieśnicy czy jeszcze młodsze osoby... To jest masakra.

Gość prawi 114
wiem , ze starsi ci imponuja ,ale nie daj sie zwiezc

Gość prawi 114
zwieść

Gość gość
Tutaj nie chodzi o to ze mi imponują, chodzi o to ze po prostu można im zaufać i bardziej mi sie podobają :)