Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola990

Bole podb rzusza w 18 tyg

Polecane posty

Hej. Nie mam pewności czy ten temat już się nie pojawil wiec z góry przepraszam. Otoz, jestem w 18tyg ciąży, od kilku dni czuje delikatne ruchy mojej córci a od wczoraj skurcze podbrzusza. Nie sa jakos bardzo bolesne, jednak czuje bol i zastanawiam się co może być tego przyczyna. Czy jest to rozciagajaca się macica czy może cos jest nie tak? Proszę o jakies rady od dziewczyn które w podobnym czasie miały takie doleglowosci

Gość gość
Tepaku to lekarza a nie tutaj. Czy wy sie ie nauczycie ze jak cos was nieppkoi to od razu do ginekologa??????

Gość gość
Wez nospe i odpoczywaj jesli nie przejdzie to do lekarza, mi sie zdarzały takie bóle ale to kilkugodzinne i przechodzilo po nospie i odpoczynku. Jeśli bardzo nasilone to na pogotowie albo do lekarza.

Gość gość
Tez jestem w 18 tyg i mam dokladnie takie same bole?skurcze.Ponoc trzeba brac magnez nawet killa razy dziennie...

Gość gość
Na tym etapie żadne skurcze nie są normalne

Gość gość
Nie strasz dziewczyny jak się nie znasz. Też byłam u lekarza z tym problemem w 18 tc mówiłam że mam skurcze. Sa, występują i zazwyczaj nic złego nie zwiastuja. Dostałam duża dawkę magnezu (6 tabl magne b6)

Gość gośćfff basia
Karola już pisałam Ci na listopadówkach. Nie martw się.