Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zachowuje sie facet nieszczesliwie zakochany?

Polecane posty

Gość gość

mam na mysli mlodych, 15-25

Gość gość
A ja starszych :) 30+

Gość gość
To może ktoś się wypowie ?:) gdzie Ci mężczyźni?

Gość Skromna Ja
A po co wam to wiedzieć ?

Hmm co mogę powiedzieć przedwczoraj dziewczyna zaoferowała mi bycia przyjacielem bo nie potrafi sie we mnie zakochać. Zależy mi na niej niemiłosiernie ale powiedziałem jej ze szanuję jej decyzję ale za przyjaźń również podziekowalem, dodałem tez kd siebie ze żadna przyjaźń nie wychodzi w grę i urwalem kontakt,moze to pomoże. Ona sie chyba tym przejęła i daje mi jakieś tam sygnały. Jak ja się zachowuje siedzę od 2 dni tutaj i mam doła strasznego. Niby powiedziałem sobie ze bede twardy i jakos wytrzymuje a przerwa dobrze nam zrobi. Wstaje rano myślę o niej patrze czy jest jakas wiadomość na którą i tak bym nie odpisał bo chyba wszystko bym zepsuł. W głowie cały czas siedzi ona, próbuje zająć się czymś innym a i tak o niej myślę...

Gość gość
myśli cały czas o osobie którą kocha

Czy jest tu jakaś młoda, nieszczęśliwa dziewczyna szukajaca miłości u boku spokojnego chłopaka, która byłaby chętna zapoznać się i przejść na priv z kolegą dajsobieczas ? :classic_cool:

Gość gość
Przyjaźń czuli wyzysk bo to dorywcza praca, zarobek bo sponsor to z reguły chłop z założenia, dlatego jest jak jest. Idiotyczne bo kiedyś kobiety nie myślała o interesie żeby znaleźć chłopaka w celu dochodowym. To chore zjawisko niszczy relacje płci co objawia się brakiem zaufania obu stron.

Skromna Ja Ktoś już napisał dziś że ty chyba dorastałaś do 10 roku życia a później rosły Ci tylko cycki. O mózgu to juz nie wspomne autor tych słów miał racje. Pod każdym tematem fala hejtu masz ciote czy co? Także ten przyzwyczajcie sie bo chyba dziś ma pierwszy dzie...

dajsobieczas na prawdę ? znowu to samo powtórzone już po raz trzeci ? młodzi ludzie a nie potraficie wytężyć tych trzech szarych komórek (każdy swoją z osobna :classic_cool:) żeby wymyślić coś od siebie ? słabo :O a ja chciałam dobrze przecież, intencje moje są czyste i zostałyby upieczone dwie pieczenie na jednym ogniu :classic_cool: poznałbyś jakąś wartościową kobietkę i przestał płakać na kafe a ty taki nieuprzejmy jesteś. Chcę żebyś wiedział że jest mi przykro po prostu...:classic_cool: