Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propozycja vp

Agata, co Ty odstawiasz. Odezwij się.

Polecane posty

Gość propozycja vp

No kurcze, jak tak można...

Gość gość
Co, wystawiła Cię? Narobiła nadziei i przepadła? Typowe...

Gość gość
19.41 a skad wiesz, że to ona jest winna? Co się wcinasz między wódkę, a zakąskę.

Gość propozycja vp
Spoko, to ja trochę nie tak postępowałem a ona przewrażliwiona...

Gość gość
Zawsze zostaje Twoja ex gotowa Cię pocieszyć. Nie moglam sobie darować. Potrafię być cyniczna. Wiesz to. Przewrazliwiona, niestabilna emocjonalnie histeryczka to pisze. Wszystko już wytlumaczylam i napisałam w ostatnim @.Czego nie zrozumiałeś? Pisałam, że tak zrobię i zrobiłam. Może powinieneś był brać choć trochę mnie na poważnie. To nie jest miejsce.

Gość propozycja vp
No ale właściwe miejsce skasowałaś. Kobiety...

Gość gość
Bo ja juz wszystko "powiedzialam" Duzo i szczerze. Ty nigdy nie miałeś za dużo do "powiedzenia " Skasowalam. Chciałeś wpaść i zapytać czy "tęsknię " Dla mnie to wszystko za mało. Dobranoc

Gość propozycja vp
Ale tęsknisz? No bo to jest ważne.

Gość gość
Nie, to nie jest już ważne.

Gość propozycja vp
Mocno przesadzasz. Nie było przecież źle, wręcz przeciwnie. A co z sąsiadem?

Gość propozycja vp
"W naszą wspólną historię wplecione było coś jeszcze. Choć do łóżka mieliśmy nie zapraszać znajomych dla niego zrobiliśmy wyjątek. Początkowo nie wiedział co jest grane gdy koleżanka z pracy zaczęła wysyłać dyskretnie sygnały. Przecież wiedział, że ma męża, przecież byłem jego kolegą, a może to tyko niewinny flirt. Dał się w niego wciągnąć. Miała ode mnie zielone światło, a on przecież nie jest gówniarzem – gramy w otwarte karty. Dała się zaprosić na kawę. Tam powiedziała czym jest cuckold, że ja wiem, a ona ma ochotę nie tylko na kawę. Zaczęła się wspaniała przygoda, spotykaliśmy się w trójkę, bądź ona spotykała się tylko z nim. W łóżku sprawdzał się doskonale, zawsze po była wspaniale wymęczona, zaspokojona. Poza łóżkiem niestety brakowało iskry, co wraz z prozą życia sprawiło że płomień zgasł, spotkania zanikły, pozostała zwykła znajomość. Przyszedł na mecz, mieliśmy pogadać, troszkę wypić. Mieliśmy nie mieć żadnych oczekiwań. To tylko zwykłe spotkanie, ale czy na pewno? Przecież w łazience spędziła więcej czasu niż zwykle, makijaż, paznokcie, bielizna też nie codzienna. Ultrakrótka sukienka ledwo zakrywająca pośladki. Ale przecież nic się zdarzyć nie miało. Mimo pieprznej historii między nami, tematy rozmowy nie wróciły do niej. Nikt nie chciał zrobić tego pierwszego kroku. Zrobiło się późno. Postanowiła działać. Wstała podeszła do niego, usiadła mu na kolanach i rozpoczęła namiętny pocałunek. Jak ja dawno tego nie widziałem. Dalej sprawy przybrały szybszy obrót. Jego ręce zaczęły wędrówkę po udzie, palce szybko znalazły drogę pod materiał majteczek. Widać było jej podniecenie, szybszy oddech, delikatne jęknięcia. Nawet nie wiem kiedy sukienka znalazła się gdzieś obok, biustonosz, figi i zaczął się ten galop. Usiadła na nim, całował jej usta, pieścił piersi, przygryzał sutki. Sięgnęła po jego męskość aby się na nią nadziać. Uwielbiam ten widok, Jej reakcje, jęknięcia, ten wspaniały galop."

Gość gość
Nie, nie przesadzam. Daj mi spokój. Może Tobie było dobrze. Ja na @ i bzykanie ex na jej jedno skinienie palcem. Ja tego nie przeskocze. Nie rozumiem tego i uwazam to za s************o. Dla Ciebie idealna sytuacja. Nie dla mnie. Daj mi spokoj ok. Wybrałeś w momencie gdy poszedles bzyknać ex. Czego jeszcze nie rozumiesz? Usunelam @ bo to juz nie ma sensu. Nie przenosmy tego tutaj. Dokonales wyboru wiedząc jakie jest moje zdanie na takie chore układy. Idz spać. Ja też pójdę.

Gość gość
O kurfa, widac ze spotkala sie dwojka doroslych i dojrzalych :D

Gość propozycja vp
Dobrej nocy i miłych snów. Szkoda tej poczty...

Gość gość
22.20 ty za to przejrzaly ktetyn z usmiechem debila.

Gość melemele
wtf?

Gość gość
Że też ludzie zachowują się jak dzieci. No i trochę przykre że ona zlikwidowała majla a on szukanjej na ero, uważając że ona tu nadal tu.pisze i ma rację. Ona wpisuje się momentalnie, więc tu siedzi. To znak że tacy ludzie traktują siebie niepoważnie. Bo albo związek albo forum erotyczne.

Gość gość
Albo prowokacja.

Gość gość
albo im się nie udało

Gość gość
Wymyślasz sobie temat

Gość gość
22.42 jaki związek? Potrafisz czytac ze zrozumieniem tekstu? Czy tylko udajesz takiego wazniaka. Co sie wypowiadasz nie znając sytuacji. Jaki zwiazek? Dlaczego jej tutaj nie wolno byc skoro czytasz chyba, ze pieprzy sobie on ex? Idioto nie wypowiadaj się jak nie znasz sytuacji.

Gość gość
Debile i wszystko w temacie.

Gość gość
Widocznie gunvo dla niej znaczył, skoro wróciła w podskokach na forum gdzie głównym motywem jest ocenianie wklejanych wacków:-D

Gość gość
Kto tęskni to widać. Facet sobie posuwa bylą i mysli ze mu to ujdzie. Faceci .... zawsze myślą chujem a potem zdziwieni.

Gość gość
a czym myślą kobiety?

Gość gość
To ona dla niego znaczyla gowno hipokrycie. Wyraznie pisze ze będąc z nia posuwal ex. Zawsze kobiety obrywaja. Czytajcie ze zrozumieniem kretyni.

Gość gość
Piertolona solidarnosc plemnikow. Ja ja rozumiem.

Gość gość
Jakoś dziwnie wygląda że ledwo priv usunięty a babsko już szuka bolca bo po chooya tu niby nadal jest? Wymawia facetowi a sama sterczy na forum o k****ach.

Gość gość
Ok. Ona nie znaczyła nic bo posuwał ex. A on ile znaczy skoro babsztyl znów tu siedzi? Nie na forum o gotowaniu. Nie na Instagramie, tylko na forum pt " który chooy większy". Wart pac pałaca a pałac paca .

Gość gość
seks z ex to przecież nie zdrada