Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30plus musza przestac sie oszukiwac nie mozecie sie rownac z 20stkami

Polecane posty

Gość gość

Jesli nie poznalyscie meza/powaznego partnera do tej pory, to znaczy ze juz nie poznacie bo czas kiedy bylyscie najladniejsze minal. Poza tym kazdy zdrowy chlop chce laske jedrna z dluzszym terminem waznosci na dzieci. Rozejrzyjcie sie po centrach handlowych jak te malolaty dzie wygladaja, jak modelki. Co macie facetowi do zaoferowania. Zdrowy zawsze wybierze mloda.

Gość gość
znow ta stara baba-frustratka:D

Gość gość
Jak te mało laty wyglądają?Po części jak napompowane bezmózgie kur/wy.

Gość gość
To prawda.Nie mozecie sie rownac z dwudziestkami.Takie trzydziestki wiedza juz raczej czego chce od zycia,sa bardziej doswiadczone i madrzejsze i niejednokrotnie ustabilizowane juz zawodowo.Do tego smakuja jak dojrzale winogrony i sa gotowe na prawdziwa milosc :) niejednokrotnie piekniejsze i dojrzalsze a to sama slodycz :) a dwudziestki przyrownalbym do niedojrzalego winogronu.Kusza slodycza a sa kwasne ble :p nie wiedza czego chca od zycia i maja mega balagan w glowie nadrabiajac to wygladem :D pozdrawiam ;)

Gość gość
A uj mnie to obchodzi. Mam przystojnego męża i dobrze płatną pracę, nie muszę się z nikim równać.

Gość gość
Wygląd modelki to wada.Tylko z braku laku facet wybierze aseksualne go chudzielca. Mężczyźni pragną kobiety wyglądających jak kobiety -klepsydr z krągłościami,z ponętnymi sercowatym i ustami ,delikatnymi brodami i wystającymi kośćmi policzkowymi.Tylko że takich jest może. 0,01% w Polsce mimo przekonania półek o ich pięknie. A modelki? One są tym dla faceta czym był by dla was czysty zadbany facet ,ale z natury aseksualny- np. niski , wąski w klatce piersiowej ,brzydki z twarzy i z krótkim penisem

Gość gość
Ja znalazlem kobiete mojego zycia i sram na inne, wiek niewazny

Gość NieMoznaMiecWszystkiego
tak to juz jest, jak młode to głupie i pojeabane pod beretem ma, a jak juz troche zmądrzeje to sie troche zestarzeje - chłopy maja identycznie. Jak młody to i do glowy sper/ma uderza, a jak juz złapie troche ogłady to zaczyna siwiec.. czego wy ludzie chcecie??

Gość gość
Nie wszystkie mlode sa glupie. Jesli chodzi o modelkowatosc to w kontekscie ze te mlode maja piekne figury, szczuple wysokie z biustem , dlugie wlosy, fajne ubrania. Nie mam takich znajomych wiec nie wiem jak z charakterem ale umowmy sie - mezczyzni w malym stopniu patrza na charakter i inteligencje.

Gość gość
serio? :DJak mialam 20 lat to zadnemu facetowi sie nie podobalam, jak mailam 25 bylo paru mna zainteresowanych, a dopiero kolo 30stki mam najwiejsze powodzenie:)

Gość gość
gość dziś Nie wszystkie mlode sa glupie. Jesli chodzi o modelkowatosc to w kontekscie ze te mlode maja piekne figury, szczuple wysokie z biustem , dlugie wlosy, fajne ubrania. Nie mam takich znajomych wiec nie wiem jak z charakterem ale umowmy sie - mezczyzni w malym stopniu patrza na charakter i inteligencje. x JAk nei patrzą na charakter??? To chyba tylko jesli chodzi o seks. A chlopa na seks to ja nie potrzebuje :D🖐️ Własnei ze kazda do 25 r.ż jest głupia jak but, bo pisdą mysli to samo z chłopami - do 28 r.ż. to w mózgu sperme maja. Chuujowy wiek..

Gość gość
''Jesli chodzi o modelkowatosc to w kontekscie ze te mlode maja piekne figury'' Nie wiesz w te bajki ze mężczyznom podoba sie wychudzony patyczak.A typowa figura młodej polki jest okropna aseksualna-szerokie barki,wąski i płaski tyłek ,patyczkowate nogi i brak biustu. Żadna chudość nie zastąpi facetowi kobiety atrakcyjnej-szczupłej (ale nie chudej) klepsydry z krągłościami. Tylko że takie w Polsce można spotkać raz na parę lat ,mimo że sie przyjęła ta głupia gadka o niby pięknie polek. Powiedz? Czy tobie sie podoba niski,wąski w barkach,brzydki z twarzy facet z krótkim penisem,ale za to czysty,zadbany i dobrze ubrany? Czy też raczej wysoki i barczysty?

Gość gość
gość dziś x dla mnie moze być niski, wysocy mnie wkóórwiają bo mam tylko 162 cm wzrostu. Po wuja mi taka żyrafa-facet????:D

Gość gość
A ja sram na was wszystkich na łeb

Gość gość
''gość dziś '' Ale chyba rozumiesz o co mi chodziło? Chudość czy młodość nie zrobi z kobiety atrakcyjnej.

Gość gość
gość dziś A ja sram na was wszystkich na łeb x dzieki, ja sie wysram dopiero jutro rano :classic_cool:🖐️

Gość gość
Rano też wam nasram

Gość gość
ble ble ble.... , przestańcie tymi 20-kami- 30 - kami. To wielka głupota generalizować. Ludzie zakochują się ze wzajemnością i po czterdziestce i pięćdziesiątce - wolno im. Więc przestańcie pie..szyć. Teorie wyssane z najmniejszego paca możecie sobie ewentualnie wsadzić. No rzeczywiście jak dziewczyna nie znajdzie .... to świat jej się zawali. Większej głupoty nie słyszałam. A poczytajcie sobie raczej o nieszczęśliwych małżeństwach, źle dobranych ludziach i rozwodach. Gdyby teoria o dobieraniu się dwudziestolatków była prawdziwa , to nie byłoby tylu rozwodów. Po prostu czasami niektórzy to na już siłę się żenią, bo "co ludzie powiedzą". A potem płaczą po nocach , zgrzytają zębami i plują sobie w brodę, że zbyt młodo zdecydowali się na małżeństwo i to z człowiekiem, którym tak naprawdę im nie po drodze. Ale trafił się i pędem do ołtarza bez zastanowienia, ważne że jest nie ważne jaki. A teraz mają . Co trzecie małżeństwo kończy się rozwodem, a to oznacza , że tak wiele osób popełniło błąd i ożeniło się nie z nieodpowiednim człowiekiem.

Gość gość
Głupie prowo

Gość gość
22.12 dokladnie. Jak widzę np na fejsie 18- 20sto latki juz wychodzące za maz i rodzące dzieci to im wspolczuje. Nie sadze by duży odsetek małżeństw zawieranych tak młodo przetrwał lata...poza tym przez zbyt szybkie macierzyństwo nie pouzywaja życia, nie poimprezuja juz, nie maja na to czasu. Ja mam 25 lat i póki co nie w głowie mi małżeństwo, a dzieci w ogóle nie chce mieć. Mam faceta, swoje pasje, czas dla siebie i nie czuje się w żaden sposób ograniczona. Myślę ze moje poglądy soe nie zmienia, ale ja po prostu nie czuje instynktu macierzyńskiego ani parcia na ślub i dobrze mi z tym, żyje się spokojnie :)

Gość gość
Idiotyczny temat, naprawdę. To tak, jakby pirównywal grzybową z krupnikiem. Każdy wiek ma swoje smaki, swoje zalety i minusy.

Gość gość
w wieku 29 lat rozeszłam się z kimś w wieku ponad 30 poznałam z******tego faceta i nawet nie ogląda się za tymi 20 hehe

Gość gość
20 bedzie miala 30plus