Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

awersja seksualna

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś przez to przechodził ? Seksuolog radzi intensywną terapię małżeńską, bo związek w ruinie. Czy da się pozbyć jakoś tej odrazy i znów wróci przyjemność z seksu?

Gość gość
zmien chłopa, bo jak nie umie zrozumiec i uszanowac tego ze tak masz to nie ma uczucia, tylko mysli o swoich przyjemnosciach (zeby jemu bylo dobrze) zapominajac o tym ze masz z tym problem.. Bo co? Czegos nie chcesz i bedziesz sie zmuszala? No wez sie zastanow 🖐️

Gość gość
Urodzila sie w Twojej glowie, jako...niezgoda na coś, kara za coś, itp. Psycholog koniecznie.

Gość gość
Mam to samo mogłabym żyć bez seksu. Mąż narzeka ale ja zawsze byłam w tej sferze mało aktywna a teraz to juz najchętniej wcale. Mi też zalecono terapie ,pewnie sie na nią udam mimo że jest mi dobrze jak jest. Czy nie można zyć bez seksu?To taka choroba do leczenia że lekarz karze sie leczyć?

Gość gość
Seks to nie tylko przyjemnośćsc ale i potrzeba. Powiedz mu ze nie chcesz uprawiac seksu ale pozwol mu to robic z inną. Skoro Ciebieto nie interesuje i nie jest Ci to potrzebne to nie bedzie zdrada :-)

Gość gość
Dokładnie, wiecie że nie lubicie sexu to dlaczego egoistycznie zatruwacie życie mężczyźnie? Bo nie chcecie być same? Umiałaś się zmuszać do sexu przed ślubem, to rób to dalej! Albo pozwól mężów zaspakajać się z inną.

Gość gość
Dobry seksuolog to podstawa. ja miałam bardzo poważne zaburzenia niestety po ciężkim porodzie. Nie odczuwałam żadnej przyjemności z seksu i za każdym razem bałam się, że zajdę w ciąże nawet biorąc tabletki . Zgłosiłam się do gabinetu seksuologicznego http://seksuologia.org/ i powoli mnie odblokowano.

Gość gość
Jak zaproponowalam mu żeby się z inną przespal bo mi to absolutnie nie przeszkadza to mnie tak opiedzielil że aż mi się głupio zrobiło. W tej kwestii ciężko... Ja bym nawet chciała aby się zakochał w kimś Ale tak obsesyjnie nie da mi odejść ze nie wiem już co mam zrobić... Autorka