Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latam tu latam tam

Mam małego penisa, czy jakaś kobieta mnie pokocha?

Polecane posty

Gość latam tu latam tam

kobiety chcą tylko idealnych facetów z penisami jak maczugi, więc co mam zrobić jak nie mam maczugi? Chce obdarzyć jakąś niewiaste miłością ale jak przyjdzie czas na seks to nie mam za dużego penisa i pewnie niewiasta ucieknie, marny mój los

Gość gość
Moj facet ma jakies 10-12 cm ;)

Gość gość
Poszukaj taka z kompleksami.

Gość gość
Ale głupi temat. Co ma rozmiar penisa do miłości? Jeśli jakaś rzuci cię z tak głupiego powodu, to znaczy, że żadnej miłości między wami nie było. Ważne jest co sobą reprezentujesz a nie rozmiary członka. Jezz...

Gość gość
No wiesz, podobno penisa można przedłużyć samochodem. Jak Mercedes ma pięć metrów, to i mały penis wygląda na większy. Wszystko zależy też od tego, ile ci wpływa miesięcznie na konto. Jak więcej, to kobieta robi się ciaśniejsza i małym penisem też ją zaspokoisz.

Gość gość
mój też malutki, niecałe 19 cm:(

Gość gość
dobrze, że chociaż gruby:(

Gość gość
Wcale nie małe te wasze penisy. Mój mąż ma 12 i ma grubego i jest ok ale kiedyś spotkałam się z takim co miał 8. To dopiero była żenada nic nie byłam w stanie poczuć. Nie widziałam go od tej pory , nie wiem czy wogóle znalazł żonę.

Gość gość
A to moze masz dlugie palce, albo jezyk ?? :D :D :D

Gość gość
"Pokocha" Cie pod warunkiem, ze masz gruby portfel. Ale nigdy nie mozesz liczyc na prawdziwa "milosc" (to znaczy chemie/pociag seksualny) od strony kobiety jezeli masz malego penisa (<13) chyba ze masz wyjatkowo ładną twarz. Im brzydszy, tym wiekszego penisa i/lub wiekszy portfel trzeba miec (i inne atuty jak miesnie, wzrost, glos, wlosy tez sie wtedy o wiele bardziej licza). Wez takze pod uwage pozycje, otwory i pod jakim kątem pakujesz. Jezeli nie mozesz zdominowac kobiety poprzez c*pke poniewaz praktycznie nic nie czuje (nawet pod dobrym kątem), to pozostaje ci japa i d*pa -- mocny FF, GG, dlawienie, itd. Pakuj w d*pe bez litosci pod kazdym kątem nawet jak bedzie "prostetowac" (te protesty to tak naprawde tylko "s**t test" z jej strony, zwlaszcza jezeli masz malego--takze ignoruj je). Pisze z doswiadczenia. Mam 15-16cm.

Gość gość
Latasz autorze po tematach i to wklejasz to tu ,to tam.

Gość gość
do czego duży penis? babom się w łbach poprzewracało z dobrobytu

Gość gość
dziś Głupiś jak but.

Gość gość
Powklejales autorze to na roznych forach,blee. 5/10 ,że to prowo slabo pisane.

Gość gość tu autor
jakie wklejanie? tekst jest oryginalny, to mój chyba kopiują jacyś leniwi bez wyobraźni

Gość gość
krótki penis może być pod warunkiem grubego portfela :D długich palców i sprawnego języka

Gość gość
Daj spokój - i tak większość kobiet osiąga wyłącznie orgazm łechtaczkowy który zapewnisz językiem lub ręką. Sam stosunek to tylko dopełnienie. Poza tym - liczy się to co w głowie i sercu a nie między nogami.

Gość gość
dla kobiet liczy się najbardziej to co w portfelu

Gość gość
Tak, rozmiar penisa ma znaczenie tylko dla Ciebie, serio. Jeśli chcesz, żeby kobiecie w łóżku było z Tobą dobrze, wystarczy, że się postarasz: zaproponujesz masaż, będziesz otwarty na zmiany pozycji etc. Kup sobie jakieś fajne gadżety (np. na abcerotyki.com.pl, masz rabat na hasło ABCMI), masażery, olejki itp. I nie myśl o penisie bo to najmniej ważne.

Gość gość
No właśnie mój ex ma ogromnego. Przez 3lata tylko z nim. Stało się jak stało przezucilam się na małego :D szczerze no różnica bardzo duża no bo 3lata z dużym penisem a teraz mały było dziwnie... Niby mi to nie przaszkadza ale gdy jesteśmy sami i zaczynamy się zbliżać robi mi się tak gorąco taka napalona jestem, a jak go zobaczę albo dotknęła to mi się odechciewa... Szkoda mi chłopaka bo bardzo zakochany jest we mnie ale czuję że mu przykro że ja się tak zachowuje

Gość gość
Masz małego penisa, ale może masz gruby portfel. Cipcie to lubią, szczególnie szczupłe. Hihihi.

Gość gość
ROZUM TEZ MASZ MALUTKI!!!

Gość gość
Ja mam tylko 18 cm i mam straszne kompleksy bo usłyszałem od dziewczyn, że prawdziwy mężczyzna ma co najmniej 20 cm. To prawda? :(

Gość gość
Pij mleko!! ja tak robię i ciągle mi rośnie