Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

S T A R A DUSZA ... Co to jest ? Po czym ja poznac ?

Polecane posty

Gość gość

Wiele czytam o tym zjawisku i dochodze do wnisku ze "STARA Dusza" to ... Cierpienie,doskonale znane uczucie odrzucenia przez innych ludzi,moc potrafiaca wstawiac sie w sytuacje innych ludzi, wiedzaca co tak naprawde wazne,wartosciowe w zyciu,posiadanie mocy obserwowania bez oceniania=DUSZA DOJRZALA - taka dusza zaznala co to odrzucenie,cierpienie,niesprawiedliowsc,krzywda,samotnosc. Taka osoba juz wcale nie boi sie samotnosci,pomimo odrzucenia nie rozumienia jej,wysmiewania jej, nierozumienia jej przez osoby z mlodsza dusza,o nizszym poziomie mentalnym,wcale nie zabiega o ich wzgledy,wcale nie zalezy jej by sie przypodobac. Jaka to osoba ze stara dusza,po czym ja poznac,czy poznaliscie badz znacie juz taka osobe ?

Gość gość
Myślę, że ja mam taką duszę.

Ja jestem starą duszą i oczywiście znam takie osoby. Najłatwiej poznać po dacie urodzenia, jeśli wg numerologii sprowadza się do 11, 22, 33, 44 - jest to wręcz bardzo stara dusza. Poza tym po podejściu do życia. Stara dusza nie usiłuje zmieniać innych za wszelką cenę. Poza tym... to temat rzeka.

Gość gość
Czy nie wydaję się wam, że ludzie ze starą duszą są niekiedy zgorzkniali, wiele przecierpieli, znają co to ból, nie spodziewają się od życia jakiejś wielkiej radośc****atrzą na świat i ludzi poprzez pryzmat cierpienia, nie dają się omamić powierzchownym oznakom szczęścia i zadowolenia?

Gość gość
bzdura nie ma takiego czegoś ja k stara dusza ale mozna sie rozwijac duchowa ale to dzieki jezusowi