Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samarytaninkaja

Polski obłudny patriotyzm

Polecane posty

Gość Samarytaninkaja

Szaleją na ulicach grupy narodowców z flagami - dorosłych, ale i chłopców i pięknych dziewcząt - jakby jakieś polnischejugend (na wzór Hitlerjugend). I ci modlą się w kościołach, a potem stamtąd wychodzą i krzyczą inaczej niż jest w Ewangelii. Z nienawiścią do innych. Ta złość i nienawiść stają się złym modelem patriotyzmu - pisze ks. Franciszek Kamecki.

Gość gość
Przemówił mi z serca.

Gość gość
a ja słyszałem ze pomagaja biednym paczki wysyłaja wschodnia granice groby sprzataja i tak dalej

Gość gość
A myslisz,ze gdzie indziej jest cudownie i idealnie?Spojrz chociazby na Amerykanow.Oni niby nie wstydza sie patriotyzmu czy wiary w Boga,ale nie sa wcale nieskazitelni.Juz nie wspominajac o tym,ze USA to najwiekszy terrorysta na swiecie wszczynajacy wojny z innymi panstwami pod przykrywka rzekomej walki z terroryzmem.To jest dopiero obluda i zaklamanie.

Gość gość
jak ci nie dopowiada, to jedź do niemieckiego szczerego multikulti i witaj uchodźców kwiatami

Gość gość
Po co wy pokazujecie palcami na USA i Niemców a jesteście najgorszymi obłudnikami. Niby katolicy chodzący do kościoła i napełnieni nienawiścią.

Gość gość
Jaka nienawiścią?? Podaj przykład. Czy tylko uzywasz wygodnego dla lewaków stwierdzenia mowa nienawiści czy masz jakieś dowody i przykłady??

Gość gość
Wolę być rasista niż tolerancyjnym do bólu Niemcem i nie móc chodzić swobodnie po ulicy bo niewiadomo z której strony arab wysadzi mnie w powietrze w imię allaha. Dziękuję.

Gość gość
Polski kościół zjechał na psy. Stał się patriotyczno-szowinistyczny bez BOGA!

Gość gość
Komu ty chcesz pomagać? Dzieciom w Afryce- jestem za. Ofiarom wojny w Syrii na miejscu - jestem za. Wpuszczać ukraińców, żeby u nas pracowali i tworzyli PKB - jestem za. Pomaganie inwazji muzułmańskiej, gdzie 70-80% tzw. uchodzców stanowią mężczyźni w sile wieku (dane ONZ) i wśród nich są bojownicy ISIS - jestem na nie.

Gość gość
Polska się izolowała, już żaden kraj nie liczy się z Polską, nawet Orban olewa.

Gość gość
Polska się izolowała, już żaden kraj nie liczy się z Polską, nawet Orban olewa.