Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyszła do mnie kochanka mojego partnera

Polecane posty

Gość gość
Pewnie,ze 0/10. Na dodatek powklejane gdzie się da,np.na rozwodnikach.

Gość gość
Nie wiem jak ona to zrobiła, ale miała wydrukowane ze swojego telefonu. Wygląda to tak jak skrzynka odbiorcza tylko wydrukowana. Dziś mój w pracy na popołudnie a to nie rozmowa na telefon, niestety do jutra muszę poczekać na rozmowę

Gość gość
15:46 Z fejsa mozna , i zrobic screena rozmow .... Ale ile to by bylo drukowania :O

Gość gość
wydrukowac mozna z telefonu jak sie pidlaczy do kompa

Gość gość
Pewnie ze mozna wydrukowac z telefonu i nie potrzeba do tego operatora.Skad takie bzdury piszecie ze sie nie da ? Autorko...zalatw ta sprawe w jeden sposob.Jezeli ci zalezy nieh on wybiera.Jezeli nie chcesz go bo zdradzil zakoncz to i tyle. SkromnaJa nie jest uszczypliwa.Ona ma poprostu chcice :D

Gość Marimaa
Czy to ma jakiekolwiek znaczenie czy rzucił kochankę lub czy ona chce z nim być? To facet zdradził autorkę więc pozostawmy kochankę bez oceny i nie mówmy ze zniszczyła związek bo twoj związek autorko zniszczył twój własny facet. Zadzwoń do niego ze była u Ciebie Pani x i chcesz z nim porozmawiać. Pewnie się przerazi to zdąży poukładać w głowie swoj własny scenariusz. Zapytaj od kiedy się znają spotykają i co ich łączy. Jak zacznie ściemniać to pokazujesz dowody. Pewnie zacznie błagać przepraszać ze ona nic a niego nie znaczy i to był błąd. Taka standardowa gadka facetów. I teraz pytanie autorko czy będziesz w stanie mu wybaczyć i być z nim, uprawiać seks wiedząc że to robił z tamtą kobietą? Skończ ten związek bo się zameczysz. Może jak zerwiesz to facet różna szoku że jak To, ze może się stracić. Może się nawróci a może będzie zdradzał dalej. Tego nikt Ci nie zagwarantuje. Daj znać jak poszła rozmowa.

Gość gość
I co tam autorko?

Gość gość
znowu wścibski babiszon podpytuje,bo żyć bez plotek nie może .......

Gość gość
11:20 do kogo piejesz?

Gość gość
Wczoraj spytałam mojego faceta kim jest i czy ma mi coś do wyjaśníenia. Powiedział że nie zna takiej i o co mi chodzi. Spytałam wprost czy mnie zdradza a on na to że w życiu, przecież mnie kocha i w życiu by mi nic takiego nie zrobił. Rzuciłam mu przed nos te kartki. A on co? Że to nie tak, że mnie kocha, źe owszem, spotkali się pare razy, alezerwał kontakt, że to nie tak. Z tej korespondencji jasno wynikalo że sypiają ze sobą. Blagał o wybaczenie, że to nie tak, że to "tylko seks" a dla mnie to nie tylko seks to zdrada!

Gość gość
do tej z 10'31.Nie pieję ani nie piję tylko stwierdzam ,bo lata po tematach i podpytuje gdzie się da.Od dawna.

Gość gość
Gość 12.04 jak latam? Założyłam wątek wczoraj tu i na "eks" ale tam nikt sensownie nie poradził. Nie wiem co robić, chyba łatwiej zapytać obcych o zdanie niż bliskich którzy znają nas oboje i mogą być stronniczy

Gość gość
Tak Cię kocha, że z tej miłości Cię zdradzał? Po seksie z nią przychodził do Ciebie i wyznawał Ci miłość? Chyba wiesz co zrobić, nie? Jesteście małżeństwem DOPIERO 6 lat,a tu juz ROMANS, nie jednorazowa zdrada, tylko ROMANS, co będzie dalej?

Gość gość
Nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie.

Gość gość
Gdyby żałował tak jak twierdzi, to skończyłoby się na jednorazowym seksie, a nie na romansie.

Gość gość
Ramans to zabawa dla faceta nic więcej.

Gość Marimaa
Wiedziałam że zapora Ci taką śpiewkę. Teraz Twoja decyzja czy dajesz mi szansę. Chociaż mnie śmieszą tacy faceci. No ale cóż ja to ja i u mnie mógłby się od razu pakować jakby wywinął mi taki numer. Ludzie mają prawo błądzić, zauriczuc się w kimś. A gość się wypierał i robił sobie z Ciebie idiotka która coś sobie ubzdurala. Wiesz jak dla mnie gość jest przegrany.

Gość gość
Nie wiem czy chcesz mu wybaczyć ale nie podejmuj pochopnie decyzji. Jeśli mieszkacie razem to niech się wyprowadzi. Musi dostać nauczkę bo jeśli pozwolisz mu zostać będzie czuł się bezkarnie. Jeśli żałuje to niech to okaże i się postara żebyś mu wybaczyła. Nie wiem co musiałby zrobić facet po zdradzie abym mu wybaczyła. Musiałby się nieźle nagimnastykowac a i tak nie miałabym pewności ze bym wybaczyła.