Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzonatotal

Dzien ojca Uwaga na firme e torty!

Polecane posty

Gość Wkurzonatotal

Przestrzegam przed firma z ktorej uslug skorzystalam wlasnie pierwszy i ostatni raz! Zamowilam tort na dzien ojca, firma przekazala zlecenie do realizacji Cukierni Artystycznej Ania z Jaworzna (rowniez przestrzegam przed nimi!). zamowienie bylo ustawione na przedzial czasowy 14-16 nr telefonu podalam do mamy ktora nie pracuje i wiedzialam ze w tych godzinach na pewno bedzie w domu. Poza tym uprzedzilam ja o planowanym prezencie. Kurier bez uprzedzenia o zmianie czasowej przybyl w okolicy 12 godziny i niestety nikogo nie zastal poniewaz mama byla chwilowo w osiedlowym sklepie. Sprawa zakonczyla sie tak ze tata po mojej interwencji musial szukac torta wyslanego mu na prezent po sasiadach poniewaz pan kurier zostawil go bez wczesniejszego uprzedzenia w pobliskim domu sasiada! Malo tego nie wytlumaczyl nawet sytuacji ani nie poprosil aby sasiedzi mogli przekazac tort po wlasciwy adres gdy tylko ktos pojawi sie w domu! Firma e-torty umywa rece podajac totalnie sprzeczne informacje jakoby kurier mial dodzwonic sie do mojego ojca a ten mial byc wowczas w pracy (ze niby taxowkarz) po czym tata kazal zostawic tort u sasiadow pod nr 1! Totalna bzdura gdyz nr nalezy do mojej mamy ktora rzeczywiscie nie odebrala telefonu gdyz nie slyszala pierwszej i jedynej proby polaczenia. Tak wiec jak najbardziej nie polecam z korzystania uslug ani firmy zlecajacej ani cukierni wykonujacej zlecenie. Ps. Tort podobno bardzo dobry ale jesli chcecie sprawic niespodzianke bliskiej osobie absolutnie nie uda Wam sie to korzystajac z uslug podanych wyzej firm.

Gość gość
Tez bym sie wkur**ł! Skoro zamawiam cos na prezent to oczywiste ze usluga ma zostac wykonana perfekcyjnie a prezent ma dotrzec do jubilata a nie sasiada :/

Gość gość
Ale dali ciała.. skoro ustawione na godz 14-16 to tak powinno być, to prezent, niespodzianka a o 12 Twój Tata mógł być przecież w domu. A zostawienie u sąsiada to już porażka.

Gość gość
Skoro jest mozliwy przedzial czasowy to w razie jakichkolwiek zmian firma zobowiazana jest do ustalenia pierw telefonicznie czy kurier zastanie kogos w domu w innych godzinach

Gość Piotrek

A tam, sie stresujesz :)  Ludzie maja wieksze dramaty, ta firma to tez tylko ludzie, kazdemu sie moze cos zdarzyc..... najwazniejsze ze tort by pyszny i napewno tata sie cieszyl z samej gestji niespodzianki.