Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazja do spełnienia

Polecane posty

Gość gość

Wiatam, mam taką o to fantazję do zrealizowania z żona w planie na najbliższy tydzień. Proszę szczególnie damką częsć tego forum o opinie. Zamierzam zostawić żonie na stole zaraz przed wyjsciem do pracy pikantny liscik z instrukcjami dotyczącymi zbliżacącej sie zabawy i potwierdzenie vis sms, że się na nią zgadza. Zostawie jej kilka gotowych filmików erotycznych, wiem, że je lubi, do obejrzenia oraz specjalnie zamowioną skąpą sukienkę oraz opaskę na oczy. Będę z nią prowadził dialog za pomocą smsów podczas, gdy ona będzie oglądała te filmy, robiła sobie dobrze i przymierzała nową sukienke. Jakis czas temu urządzilismy sobie podobną sejsę gdzie na odległosć ogladalismy te same filmy i robilismy sobie dobrze, a zaraz potem przyjechałem do domu, gdzie ona robiła sobie dobrze przed lustrem, czekając na mnie, cała mokra i rozpalona. Tamta sesja była wręcz boska. Namietny seks, ktory przeszedł w dziką kopulacje zakończona podwójnym orgazmem. Teraz chciałbym zrobić cos podobnego, ale dołożyć do tego odrobine pikantnosci. A mianowicie, poprosze ja by po zalożeniu sukienki i wstępnym obejrzeniu dwóch, trzech filmików oraz robieniu sobie dobrze, założyła sobie opaskę na oczy i nie mogła jej zdejmować, az do momentu, gdy jej na to pozwole. Poprosze ja, aby po filmach włączyła specjalnie przygotowany plik audio, jeden z tych eortyczno-sensualnych, miała założona opaskę, rozłożyła nogi szeroko i robiła sobie dobrze. Wtedy ja bym dyskretnie wszedl do domu (biuro mam blisko domu, więc nie ma problemu z szybkim powrotem do domu) zbliżył się do niej i zaczął od delikatnych pieszczot jej szyji, piersi i ud, a zakończył ostrym, wręcz zwierzęcym seksem - lubi być tak żywiolowo brana od tyłu :-) To oczywiscie wszystko w wielkim skrócie, ale chyba wystarczy do nakreslenia pomysłu. Czy Wy drogie Pani przystałybyscie na taką zabawę? Czy macie ewentualnie jakies sugestie co dodać?

Gość gość
Fajnie, że masz fantazję, żona jest na pewno zadowolona :P