Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fatalna atmosfera w pracy co robic

Polecane posty

Gość gość

Pracuje dwa miesiace w pewnej firmie. Jedna dziewczyna- ulubienica szefowej sie mnie czepia. Caly czas ma jakies ale do mnie. A to czegos nie zrobilam a to cos tam zapomnialam...ok rozumiem kazdy moze popelnic blad ale mam wrazenie ze te bledy sa mi wytykane zlosliwie i chamsko. Pracuje tam dluzej wiec traktuje mnie z gory. Inne dziewczyny oczywiscie sa za nia bo wiadomo- pracuje tam dlugo i ma dobre stosunki z szefowa. Zrezygnowac? Szukac czegos innego?

Gość gość
Nikt nic?

Gość gość
Szukaj innej pracy. Nie rezygnuj dopoki nie znajdziesz ale szukaj aktywnie nowej. W Polsce na takie osoby niestety nie ma sposobu.

Gość gość
żerują na nowej słabszej typowe suuucze

Gość gość
zanim odejdziesz powiedz szefowej jak jest i dlaczego odchodzić,moze zadziała może nie zależy jaka to suczaa,ale to zawsze cos

Gość gość
Jest szef i kierowniczka zmiany Szef jest spoko lubi mnie jest zadowolony z mojej pracy Kierowniczka wafluje sie z ta osoba. Postanowilam-odchodze. Nikt nie bedzie sie na mnie wydzieral

Gość gość
Zapamietaj jedno : nikt nie ma prawa na Ciebie krzyczec. Nawet jak zle cos zrobisz w pracy, obowiazkiem przelozonego jest dac konstruktywna krytyke ( bez krzykow, bez wulgaryzmow I zlosliwosci) I ewentualnie jak jest potrzeba to dac dodatkowe szkolenie, ale nie znecac sie nad pracownikiem. A juz na pewno jakas tam kolezanka nie powinna krzyczec: vos takiego jest jawnym przejawem tego, jaka niedojrzala emocjonalnie osoba jest i w sumie to powinna dostac ona nagane bo to co robi jest zwyklym znecaniem sie Nad kims i nie sluzy interesom firmy, ale pewnie jak w wielu miejscach pszenno-buraczane uklady w Twojej firmie sa. Nie poddawaj sie I szukaj innej pracy. Powodzenia I trzymam kciuki, ze cos znajdziesz bez takich debili jak w obecnej

Gość gość
Bardzo madrze powiedxziane

Gość Tymoteusz1
Jeśli nie odpowiada Ci atmosfera w pracy, to albo zmień pracę, albo spraw, by zmieniła się atmosfera. Wiele osób w ogóle nie ma świadomości, jakie prawa mu przysługują. Najlepiej byłoby dla Ciebie, gdybyś wybrała się na szkolenie z prawa pracy w http://kdkinfo.pl/szkolenia/prawo-pracy-wybrane-zagadnienia/ i tam dowiedziała się więcej na ten temat. Na tej podstawie będziesz w stanie stwierdzić, jak poważna jest sytuacja i co powinnaś dalej zrobić.