Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce kontaktu z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

spotykaliśmy się trzy miesiące ,ale coś nie wyszło . On do mnie jednak pisze na fejsie,odpisuje. Jestem miła,czasem zdarzy się,że sama zagadam.Jednak do nikąd to wszystko prowadzi. Jak mam mu dać do zrozumienia,że ja nie chce być Jego fejsbukową koleżanką? Na prawdę nie chce tego dłużej. Powoduje to u mnie jakiś mętlik w głowie ,z drugiej strony nie chce zabrzmieć jak kretynka. Chyba tęsknię,a na spotkanie nie mam co za bardzo liczyć.

Gość gość w kość
Pewnie tak jak Ty

Nie możliwe gość w kość, gdyby tak było autorka nie miałaby problemu z jakim się w temacie boryka :classic_cool:

Gość gość w kość
to teraz mam zagwozdkę: jak miła jesteś?!

"Jak mam mu dać do zrozumienia,że ja nie chce być Jego fejsbukową koleżanką?" x Na przykład tak: "nie chcę być Twoją fejsbukową koleżanką". Możesz korzystać z tego cytatu dosłownie, umieszczam go w domenie publicznej i nie chcę żadnych tantiem. xxx "Na prawdę nie chce tego dłużej" x Gdybyś NAPRAWDĘ nie chciała to coś byś z tym zrobiła. Niechęć "na prawdę" ma widocznie inne znaczenie. xxx "Powoduje to u mnie jakiś mętlik w głowie ,z drugiej strony nie chce zabrzmieć jak kretynka" x Jednak samo niechcenie to jak widać za mało. xxx "Chyba tęsknię,a na spotkanie nie mam co za bardzo liczyć" x Masz okres czy zawsze jesteś tak konsekwentnie sprzeczna?:)

Gość gość
heh, a czasem nawet zdarzy sie, ze sama zagada :D

Gość gość
Tak trudno zrozumieć ,ze mnie to męczy bo tęsknię za Nim. Jestem miła i odpisuje mu po prostu normalnie na pytania,czy zwykłe wiadomości. Nie wiem co On myśli,dlatego ciężko mi zakończyć to wszystko. Po prostu boję się ,że napisze ze nie chce kontaktu,a potem będę bardzo żałować. Z drugiej strony męczy mnie takie pisanie. Męczy cholernie .. Ja w ciągu dwóch mscy od ostatniego spotkania odezwałam się z trzy razy , oczywiście On odzywa się do mnie częściej. Po co mu to ..Nie rozumiem . Dodam ,że nie spałam z Nim,żeby miał mnie mieć gdy będzie mu się chciało seksu. Ja się na to nie zgodzę i On o tym doskonale wie .

Gość gość
w jakim wieku jesteście? może mu nie chodzi o seks

Gość gość w kość
Dziwne żebyś rozumiała takie rzeczy w wieku 10 lat X no, to raczej miłe nie było:D

"Tak trudno zrozumieć ,ze mnie to męczy bo tęsknię za Nim" x To nie, natomiast dość trudno zrozumieć, że tak bardzo nie wiesz, czego chcesz:) Obstaję przy tezie, że masz okres. Na bank:)

Przecież napisałam że wcale miła nie jestem ;) zdarza mi się rzadko jak mam kaprys :classic_cool: albo ktoś zasłuży ;)

Gość gość w kość
to chyba zdrowe podejście... kiedy jesteś miły na starcie, to prędzej czy później dostaniesz kopa w...

Gość gość
raczej p*****lnięta Ja, samicze wcielenie zawsze szczerego:o

Gość gość
21 ja ,a On 27