Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz i zabezpieczenie

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chciałam żeby mój pierwszy raz był bez prezerwatywy, niestety za późno poszłam do ginekologa kiedy juz skończył mi sie okres wiec mimo, że dostalam recepte na tabletki antykoncepcyjne to nie zadzialaja w tym miesiącu. Chciałam to zrobić jeszcze w czerwcu ale nie chce w gumce, co mam teraz zrobic? Antykoncepcja PO nie wchodzi w gre, może istnieje inna metoda antykoncepcji PRZED, mam tu na myśli pare dni przed stosunkiem.

Gość gość
Pierwszy raz powinien być bez gumy.Lepiej poczekaj .Natura wprowadzi cię świat sexu.

Gość gość
Tylko,ze ja chce w tym miesiacu jeszcze :(

Gość gość
glupia jestes jak but

Gość gość
help

Gość gość
nie zrobie tego bez zabezpieczenia a prezerwatywy nie chce

Gość gość
gość dziś Tylko,ze ja chce w tym miesiacu jeszcze smutas.gif xxx to sobie chciej, dorosłość to m.in cierpliwość i zrozumienie, że pewnych rzeczy nie możemy mieć od razu i trzeba na nie poczekać. Widocznie nie dorosłaś jeszcze do seksu i jesteś niedojrzała.

Gość gość
nic o mnie nie wiesz wiec nie oceniaj,czekalam z seksem bardzo dlugo wiec nie jetsem glupia dziewczynka co sie zakochala i chce odrazu komus do lozka wskoczyc.

Gość gość
skoro tak chcesz to dawaj c**y i o co ci chodzi ?

Gość gość
mam taka sytuacje , ze chce to zrobic w ciagu paru dni i szukam pomocy a tu tylko hejt od zazdrosnych bab

Gość gość
no to chyba jak poczekasz jeszcze miesiąc to się nic nie stanie? :O skoro nie chcesz gumki, a tabletki zaczęłaś brać za późno to nie zachowuj się jak rozkapryszona nastolatka, tylko poczekaj na odpowiednią chwilę

Gość gość
Jest wiele innych metod antykoncepcji: wkładki, spiralki.

Gość gość
to nie jest hejt, tylko obiektywne stwierdzenie, że zachowujesz się jak rozkapryszona gówniara. Chcesz coś mieć i koniec, nie potrafisz zrozumieć, że powinnaś poczekać parę tygodni. Jak ktokolwiek ma cię trakować tutaj poważnie skoro po postach można stwierdzic, że masz ok 16 lat? A jesli masz więcej to mentalnie jesteś i tak na poziomie 16latki, bo dorosła kobieta nie zakładałaby takich durnych tematów.

Gość gość
no wlasnie mi chodzi o te inne metody ale czy spiralki, wkladki tez sie nie zaklada w pierwszych 5 dniach miesiaczki?

Gość gość
Konsumpckę piz.y musisz odłożyć.Jest niedopieczona.

Gość gość
Poczytaj sobie o metodach antykoncepcji z jakiegoś fachowego źródła. Nie jestem ginekologiem z wykształcenia i nie chcę Cię wprowadzać w błąd.

Gość gość
zazdrosni hejterzy

Gość gość
jak tak chcialas w czewcu to bylo zaczac brac tabletki anty , glupia pindo , ty sie pytasz o spirale ? ty sie puknij w ten pusty leb

Gość gość
wiem ale nie moglam sie dostac do ginekologa przez j****e boze cialo.

Gość gość
a moj okres trwa dwa dni wiec nie zdazylam, zaluje ale co k***a teraz zrobie, czasu nie cofne.

Gość gość
byly jeszcze inne dni nie wymyslaj ze boze cialo

Gość gość
tak ale w boze cialo bylo owlne i duzo ginow sobie wolne pobralo na dlugi weekend, wiadomo moglam sie wczesniej zapisac ale nie wiedzialam,ze dostane okrasu ta szybki a u mnie trwa 2 dni i kiey niby mialam zdazyc?

Gość gość
jestem tak w****iona,ze mam ochote sie zabic albo nie , kogos zabic ;( dlaczego nie ma tabletek antykoncepcyjnych , ktorych nie trzeba brac tylko w czasie okresu?

Gość gość
mialas tyle czasu caly miesiac ,nie chcialo ci sie to twoj broblem

Gość gość
21 wiek a k***a kobiety dalej sa pomijane, powinna juz dawno byc taka antykoncepcja na pare dni przed, a nie tylko w czasie owulacji.

Gość gość
czy ktos mi pomoze?

Gość gość
psychiatra

Gość gość
a moze zrobic to w gumce? chodzi o to, że pierwszy raz chyba powinien byc bez gumki bo jednak to wazne wydarzenie i pozniej ma wplyw na reszte zycia i sfere seksualna.

Gość gość
jak ktos poruszy wazny temat to ignorujecie a jak jakis glupol napisze po raz 5 w ciagu dnia, ze kobiety s aglupie to komentujecie jakby to bylo najwazniejszy temat na kafe.

Gość gość
ale nie rozumiemy o co ci chodzi :O ktos już napisał ci, że gumka albo czekanie. Co chcesz usłyszec jeszcze? :O spirali się nie zaklada na 2 tygodnie bo ktoś ma takie widzimisię. Nie poszłaś wcześniej do gina to teraz czekaj skoro masz takie wymagania i nie chcesz seksu w gumce. Daj juz nam spokój, bo dobrze ktoś już tu napisał - zachowujesz się jak rozwydrzona nastolatka, ktorej coś poszło nie po myśli.