Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozenka_2_96

nie moge zajsc w ciaze a jestem katoliczka!!!!!!!!!!!!!! i mezatka!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bozenka_2_96

witam kochani, mam 20 lat i mam na imie bozena od tygodnia do zajscia w ciaze uzywam meza, modlitwy i robienia wykresow na temat tego jak czesto modlilam sie o dziecko i od tygodnia mimo moich wielkich staran nie wychodzi!!!!!!!!!! czy moj maz jest jakims bezboznikiem ze jego sperma nie moze nam wytworzyc dziecka???????przeciez zawsze chodzi do kosciola, modli sie, nie jemy miesa w piatek, chodzi do spowiedzi moim zdaniem malzenstwo bez dzieci to nie jest malzenstwo bo dzieci lacza i nie rozlacza wolam o pomoc co mam robic!!!!!!

Gość bozenka_2_96
acha i musze dodac ze uwazam ze ginekolog jest przeciwko bogu wiec do niego nie pojde

Gość gość pracująca
Dodaj proszę więcej wykrzyknikow i znaków zapytania to będziesz bardziej wiarygodna. Myślałas już o leczeniu? :)

Gość gość
Nie ma rady. Musisz jechać na pielgrzymkę do Torunia, do rozgłośni Ojca Dyrektora :)

Gość bozenka_2_96
jakim leczeniu

Gość bozenka_2_96
ale tu tylko jeden autobus jezdzi i tylko czasem jak mam dojechac do torunia bo nie wiem

Gość gość
i niech ojciec dyrektor cię zapłodni swym świętym fallusem :D a potem w podzięce oddajcie mu cały majuntek :D

Gość gość
Autorko coraz bardziej skretyniałe prowa zakładacie. Jak nie masz talentu do wymyślania historyjek to sie za to nie bierz. Proste

Gość gość
Na pewno twój chłop po kryjomu ogląda p****le i wali gruchę, dlatego spotkała go kara. Jego sperma jest jałowa i nie może wytworzyć wam potomstwa. Nie ma dla was ratunku. Pójdziecie do piekła, ani chybi.

Gość gość
Idz do hazana

Gość Ale bajer1
Zbyt dużo miałaś skrobanek i ten katolizm wychodzi ci bokiem:D Zgłoś się do tatusia Rydzyka, on wygląda na dorodnego władcę.