Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

28tc plamienie

Polecane posty

Gość gość

W ciąży często siusiam, ostatnio 5-7 razy przy podcieraniu byla krew, i to wcale nie kropelka tylko tak troche więcej, krew ze śluzem, pokochaliśmy się dzisiaj z mężem ale rano, a krew pojawila sie popołudniu a nawet wieczorem, powinnam sie martwic? Normalnie juz bym byla w szpitalu ale jutro jedziemy na wczasy, wszystko spakowane zaplacone..

Gość gość
Ja po seksie w ciazy tez plamilam, nie pojechalam z tym do szpitala bo plamienie minelo po jednym dniu.

Gość gość
Nie wiem czemu ucięli polowe mojej wypowiedzi .. Oczywiście wczasy nie sa najważniejsze ale tak myślę ze moze to ze stresu przed wyjazdem, albo przez ten stosunek, pomocy

Gość gość
Czyli poczekać do jutra i jak przejdzie to odpuścić ? W poprzedniej ciąży tez mialam plamienia po seksie, ale nie az tyle.. Jakoś sporo mi sie wydaje tej krwi

Gość gość
Ruchy czuje, skurczy nie mam, niby wszystko w porządku ale teraz boje się podwójnie ze wyjadę i 600 km od domu cos się zacznie i co ja zrobie

Gość gość
jechac na pogotowie mozesz, najwyzej odmówisz przyjecia na oddział. A jak szyjka zaczyna sie skracac? nigdy nie wiesz co oznacza plamienie w ciazy. Nie bagatelizuj, bo chyba nie warto?

Gość gośća
Wg lekarzy plamienie to nic złego, zwłaszcza jesli to taka brunatna stara krew. Krwotok to co innego - ale to krew żywoczerwona i ilościowo ilosc większa niz w czasie miesiączki - tak powiedziała mi położna, gdy byłam w ciąży. Jesli masz sie stresować cały wyjazd, to zawsze mozesz sie zgłosić na izbę położnicza, zbada Cie lekarz, usg, ręcznie i ktg zrobią, ale to juz wiesz.

Gość gość
Uroki seksu w ciąży... Cóż... Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy, które 9 miesięcy dały radę się wstrzymać. A ty autrko idź do lekarza przed wyjazdem i wdtrzymajcie się juz