Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem, ktory boi sie panicznie bicia sie

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze nie obronilbym zadnej dziewczyny, z ktora kiedykolwiek bylem, gdyby ktos nas zaatakowal. Sam siebie nie potrafoe obronic. Jak o tym mysle, to mysle, ze nie nadaje sie do tego, zeby miec dziewczyne. Ale prawda jest tez taka, ze zadnej dziewczyny, z ktpra bylem, nie kochalem. Zastanawiam sie, co bym zrobil, gdyby ktos zaatakowal naprawde na powaznie mpjegp tate lub mame. Mysle, ze wtedy, staralbym sie podstepnie zabic napastnika. Co o tym myslicie?

Gość gość
Idź na kurs samoobrony i naucz się bronić.

Gość gość
Na przyklad uderzyc czyms ciezkim w glowe napastnika. Gdyby nie bylo swiadkow, trEba byloby tylko zabrac jego cialo i zniszczyc. Gprzej, gdyby to bylo przy swiadkach, bo wtedy grpziloby mi wiezienie. Czym predzej uciekac, chyba za granice, zanim cokolwiek...ale co tp za zycie by bylo, po zerwaniu kontaktow, w wiecznym ukryciu, z jakas fikcyjna tozsamoscia. Przwciez nawet wyksztalcenie z dawnego zycia by sie nie liczylo. A poza tym, w onecnych czasach, jednak i tak ktos moglby mnie w koncu znalezc. A w woezieniu, dla takich jak ja...koszmar. Zabic sie samemu...wierze w pieklo. Wiec co?

Gość gość
po pierwsze, ja mam lek w glowie, nie wiem czy jakis kurs by cos pomogl. a po drugie, jeszcze kilka lat temu byloby to bardziej realne ale obecnie moj stan zdrowia nie pozwala mi na przyklad robic sklonow, upadac na mate, wiec nie wiem, chyba, ze to bylby kurs samoobrony w dodatku dla niepe nosprawnych-sa takie?

Gość gość
Google napisało mi, że są prowadzone kursy samoobrony dla niepełnosprawnych.

Gość gość
ja tez znalazlem, ze sa kursy samoobrony dla niepelnosprawnych. tylko, ze ja nie jestem ani w pelni sprawny ani oficjalnie niepelnosprawny. mam chory kregoslup, wiec bardziej grozi mi niepelnosprawnosc lub pogorszenie, jesli zaszkodze soboe na lregoslup, niz obecnie jestem niepelnosprawny. ale sztuki walki graza wlasnie pogorszeniem o sa niezalecane przy takiej chorobie kregoslupa. wiec co? pistolet?

Gość gość
to juz chyba, z tego wszystkiego, lepiej nie wiem...nie obronic dziewczyny i zeby ode mnie odeszla. choc wtedy dopiero sie zalamie psychicznie. albo pozwolic sie pobic

Gość gość
Znajdź sobie dziewczynę, która sama trenuje sztuki walki. Ona Cię obroni.

Gość gość
No już nie przesadzaj. Jeśli masz chory kręgosłup to normalna dziewczyna nie będzie chciała żebyś trenował. Bądź chłopakiem i przyjacielem jednocześnie.

Gość gość
nie rozumiem. oczywiscie, dziewczyna moze nie chciec zebym cos trenowal ale kazda dziewczyna chce, zeby jej facet stanal w jej obronie a ja nie potrafie i nigdy noe potrafilem stanac w obronie ani swojej ani kogokolwiek. jedynie, kiedy kiedys jeden facet przyczepil sie do mojej mamy, to myslalem sobie, ze w razie czego zlapalbym jakis ciezki kamien i udezylbym tego faceta w tyl glowy

Gość gość
A ile jest takich sytuacji? Ważne, żebyś Ty jej nie ranił.

Gość gość
Wiem, ze takich sytuacji moze nie byc duzo, jesli unika sie noebezpiecznych miejsc. Ale moja dziewczhna mieszka w niebezpoeczje okolicy, gdzie szansa na zaczepke jest za kazdym razem

Gość gość
Na Twoim miejscu kupiłabym owczarka i oddała na szkolenie.

Gość gość
No tak ale nie wszedzie sie chodzi z psem, przecoez gdzoes na miasto soe nie chodzi zsem, nie wpuszcza do lokalu itp, tp przeciez oczywiste

Gość gość
No, ale nie wszędzie będzie potrzebny.

Gość gość
Widzisz w normalnym kraju to byś sobie broń kupił, ale tutaj ludzie co mają problemy ze zdrowiem muszą zdychać i nie mieć dziewczyny.

Gość gość
kup gaz pieprzowy

Gość gość
Paralizator teaser i gaz do tego chodź cały czas z nadajnikiem służby ochrony i jak będzie jakieś niebezpieczeństwo wciśnij alarm to patrol przyjedzie .A szczerze zamknij się w domu i nigdzie nie wychodz jak ktoś będzie pukał to udawaj że nikogo nie ma obowiązkowo zasłony zasuniete i że dwa Pitbulle w mieszkaniu albo nie bo wyczują że się ich boisz i cię pogryzą najlepiej skończ że sobą wstrzyknij 100 ml czystego spirytusu w żyłę i zaśniesz na wieki

Gość gość
Już wojna niedługo będzie przyjdą neonaziści z Ukrainy i ciapate s*******nki z Niemiec zgwałcą twoja dziewczynę na twoich plecach i poderżną jej gardło spuszczać się będą na ciebie potem zgwałcą twoją matkę a jak to będą robić to cb będą obdzierać że skóry a ty nic nie zrobisz tylko będziesz błagać Boga żeby to się jak najszybciej skończyło