Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jestem zawsze tylko opcją?

Polecane posty

Gość gość

Nikt mnie nie lubi i nie kocha. Zawsze jestem dla kazdego tylko ewentualna opcją, do której zawsze można napisać. Czemu tak sie dzieje?;/;(. Mam dość...Mam ochotę zniknąć z tego świata;(. I tak nikogo to nie obejdzie.;(

Gość gość
Bo z gnojkami się zadajesz.

Gość gość
tzn?to chyba pół swiata to gnojki, bo znam moze ze 2 osoby, którym naprawde bezinteresownie zalezy na mnie...;(

Gość gość
Poza tym pisze nie tylko o relacjach damsko-meskich, ale o zwyklych przyjazniach.

Gość gość
Te 2 osoby to rodzice?

Gość gość
nie, przyjaciolka i przyjaciel.

Gość gość
To super. To spytaj swoich przyjaciół, którzy lepiej Cię znają.

Gość gość
ale oni mowia, ze nie maja pojecia i ze mnie po prostu lubia. Pytam Was, moze macie wieksze doswiadczenie zyciowe. Mam ochote przestac zawierac nowe znajomosci-po co, jak i tak jestem tylko zastepstwem dla innych.

Gość gość
Może po prostu za bardzo Ci zależy na innych, szukasz ich atencji jako potwierdzenie swojej wartości. Tak nie powinno być, musisz sama się doceniać, bo ludzie to egoiści i w wiekszości są nastawieni na zaspokajanie własnych potrzeb, a co za tym idzie, zjawiają się, gdy czegoś potrzebują.. Takie jest życie i nie możesz się tym aż tak przejmować. Masz 2 przyjaciół, to powinnaś docenić, nie każdy ma ten luksus, a Ty narzekasz. Pielęgnuj te przyjaźnie, a resztę ludzi traktuj na zasadzie koleżeństwa i wzajemności, jeśli czujesz że ktoś Cię olewa, lub wykorzystuje, to po prostu zrób tak samo.

Gość gość
Doceniam ta 2ke przyjaciół których mam. Ale oni są w Polsce, a ja za granicą. Chodzi mi o znajomości zawierane tutaj.

Gość gość
A jak się samemu doceniać???Czasami czuje się przez to, ze prawie każdy mnie tak traktuje, jak gowno:(.