Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Córka pofarbowała włosy na niebiesko!!!

Polecane posty

Gość gość

Ma jasny blond włosy i powiedziała , że na wakacje farbuje zmywalną farbą. Ok, a 18 lat, niech sobie zafarbuje, ale myślałam, że będzie to jakiś rudy, brąz, a ja pokazała się z niebieskimi włosami! Naprawdę niebieskimi, takimi kobaltowymi, nawet nie wiem, skąd ma taką farbę ma jeszcze 2 pojemniki w zapasie! ! Mieszkamy w małej miejscowości ludzie już mnie nie pytali zdziwieni o moją corkę, widzę jak się za nią zszokowani oglądają w sklepie itd, sąsiadka mówi, że aż nie wierzyła, wstyd mi, a ta nie chce zmyć tego koloru! Nie widziałam nigdy nikogo z takimi włosami, co mam zrobić jak przekonać szybko???

Gość gość
To w jakiej dziurze ty mieszkasz? W dużych miastach widuję dużo dziewczyn z kolorowymi włosami, szczególnie na lato, a tęczowe farby są w byle Rossmanie, nawet w moim małym miasteczku. Sama miałam kiedyś fioletowe końcówki. Serio może jeszcze do kogoś tak szokować? Gdyby chodziła tak do szkoły, to jeszcze rozumiem oburzenie, ale w wakacje sobie zaszaleć nie może?

Gość gość
Weronika Truszczynska na yt ma rozowe wlosy a jest starsza! Nic na to nie poradzisz, az sie jej nie znudza i starczy farby taka bedzie. To przeciez nic zlego, mlodziez lubi prowokwac :) Swoja droga stara przepowiednia wiescila globalna wojne, kiedy kobiety beda farbowac wlosy na niebiesko :) Nie wierza w to ale tak mi sie skojarzylo :)

Gość gość
już ci mówię to masz zrobić. Weź patelnię (może być ciężki garnek, tylko żeby miał rączkę) i zacznij uderzać się z całej siły w czoło, może zrobi się dziura i coś ci sensownego do tej pustej głowy wleci :)

Gość gość
zostanie lesbijką -po filmie Życie Adeli to u nich kultowy kolor ...

Gość gość
To teraz modne. Ogarnijcie się wieśniaki i dajcie żyć innym ludziom. Problemem nie są włosy Twojej córki tylko Twoje podejście. Żyjesz zastanawiając się co ludzie powiedzą ;O A tamci nie mogą przeżyć bez obrabiania tyłka innym. Ile wy macie lat do cholery? Stare pustaki.

Gość gość
niebieski to bardzo ładny kolor :)

Gość gość
przede wszystkim to jest prowo - żeby włosy złapały niebieski muszą być wcześniej dosłownie białe/bardzo bardzo jasne. O ile ktoś nie jest albinosem to naturalny blond nie złapie niebieskiego, w najlepszym przypadku do pierwszego mycia. Potem będzie się miało piękny zielony odcień :P

Gość gość
Może jest fanką nanami chan? xD

Gość gość
Tu autorka. Ale córka ma bardzo jasne włosy mamy skandynawską urodę i włosy niestety są bardzo niebieskie. Chyba że coś jeszcze robiła, a ja nie wiem, pokazała się po fakcie dokonanym dopiero. Jeszcze kupiła jakiś szampon dla niemowląt delikatny, żeby wolniej się zmywało .. Nie rozumiem tego gadania, że jest taka moda, jakoś takich wlosow nie widzę, czyli wcale takie modne nie są. Do tego to zwykle dziwactwo, sama farbuję włosy, ale na naturalne kolory, jeszcze ok pomarańczowy, wiśniowy, ale nie niebieski! Łatwo mowić, żeby olać ludzi, ale jednak mieszkamy w miasteczku, gdzie każdy każdego zna i po co nam słuchać plotek na swój temat. Nie chcę, żeby córka miała problemy przez to, do tego uchodzimy za porządną rodzinę, a tu nagle córka klaun.

Gość gość
a matka idiotka - fajną macie rodzinę :) Twoja córka nie robi nic złego, to ty jesteś troche trzaśnięta, że przeszkadzają ci włosy tymczasowo pomalowane na niebiesko. Już samo to pokazuje, że nie jesteście "porządną rodziną", porządni ludzie szanują swoje dzieci, a nie przytakują sąsiadom. Dobrze, że moja mama nie miała takich problemów.

Gość gość
Moja matka przyszła do mnie z awanturą że jak mogłam jej na to pozwolić i zdenerwowana jest cala, łatwo mam mówić na nie moim miejscu. Mąż też niezadowolony.

Gość gość
Wyobrażacie sobie lekarza lub człowieka w banku z niebieskimi włosami?!

Gość gość
A co to ma do tematu?

Gość gość
Mnie przy operacji kolana pomagała pielęgniarka z włosami krwistoczerwonymi. I co?

Gość gość
Ale Twoja córka nie jest lekarzem, tylko zwykłą nastolatką. :D Jednak znam dziewczynę z mocno czerwonymi włosami, takimi ognistymi, która studiuje medycynę.

Gość gość
Tak. Wyobrazam sobie lekarza z niebieskimi wlosami. No bo co mnie to obchodzi co ktos ma na glowie? Jesli jest dobrym czlowiekiem i lekarzem ktory stara sie pomóc innym to co? Wiedzac ze ja kobieta jest swietnym specjalista w swojej pracy i moze wyleczyc Ci dziecko nie poszlabys do niej bo ma niebieskie wlosy? Debilizm.

Gość mmmmimmmm
Czemu ludzie za taką tragedię uważają to, że jakiś sąsiad coś złego pomyśli? Bo nie mogę tego za nic pojąć.

Gość gość
Pewnie stała sie narkomanką. Tacy lubia farbować włosy własnie na niebiesko czy zielono.

Gość gość
Mieszkamy w małej miejscowości ludzie już mnie nie pytali zdziwieni xxx No tak, najwazniejsze co ludzie mowia. To jest glowna motywacja do zyciowych wyborow. Brawo. Tak na marginesie, to jakies starszne zacofanie i hipokryzja kroluja w twoim srodowisku. Mieszkam w miasteczku uniwersyteckim jeden z lepszych uniwersytetow w Europie) i nikogo kolorowe wlosy tu nie dziwia. Zresta przecuez podobno wnetrze czlowieka jest najwazniejsze, przynajmniej w/g religii katolickiej wyznawanej w polskich grajdolkach. To jak to z tym jest? Jednak wyglad najwzniejszy? I szata zdobi czlowieka, nie jego walory osobiste?

Gość gość
Nie jest już niczym wyjątkowym spotkać ludzi na poważnych stanowiskach którzy mają taki ciekawy wygląd, poza tym mówimy tu o nastolatce która ma wakacje!

Gość gość
Może i są tacy ludzie ale to nadal wyjątki a ja naprawdę nie chce, aby moja córka za dziwaka potem była brana, nawet jak farba zejdzie to i tak zapamietają. Każdy, doslownie każdy się na nią patrzy i odwraca wzrok!

Gość gość
a ty jako matka się z tymi ludźmi zgadzasz? Powinnaś się wstydzić, tacy ludzie jak ty nie powinni mieć dzieci. Ona i tak kariery w tej waszej norze nie zrobi więc co za różnica co twoi sąsiedzi z IQ ameby o niej myślą?

Gość gość
Podałam przykład o lekarzu, bo sama jest na biol-chemie za rok ma maturę i chce iść na lekarski lub stomatologię. I po prostu boję się że jak będzie już po studiach to i tak ludzie zapamietają ją jako walniętą i nie przyjdą do niej na leczenie.

Gość gość
dziś Wyobrażacie sobie lekarza lub człowieka w banku z niebieskimi włosami?! xxx Jestem pracownikiem naukowym i chwilowo mam liliowe. Jakos nikogo to nie szokuje. Pewnie dlatego, ze w naszym zawodzie zatrudniaja biorac pod uwage kompetencje danej osoby a nie kolor jest wlosow. Coz za wynaturzenie...

Gość gość
a myślisz, że ona będzie pracować na takim zadupiu? Skoro poszła taki kierunek to nie odziedzyczyła inteligencji po tobie więc na bank nie zawiesi sobie pętli i nie wróci do takiej nory pracować! Pewnie nie może się doczekać, aż wyrwie się z takiego toksycznego środowiska.

Gość gość
ale na naturalne kolory, jeszcze ok pomarańczowy, wiśniowy, xxx Oczywiscie, te wyzej wymienione kolory to sama naturalnosc :-) hahaha, padlam. Szczyt hipokryzji.

Gość gość
Nie pisałam, że to naturalne kolory, ale jeszcze akceptowalne od dawna, ale niebieski, czy jakiś zielony, fioletowy to jednak przesada. Naprawdę nie widzialam nigdy nikogo innego z takimi włosami na żywo.

Gość gość
Wspolczuje twojej corce matki. Zacofanej, malomiasteczkowej, tchorzliwej, liczacej sie bardziej z opinia rownie zacofanych obcych osob niz z wlasnym dzieckiem. Mysle, ze jej wyniki w nauce nie musisz sie martwic, zyjac w takim srodowisku dzioewczyna zrobi wszystko, zeby sie wyrwac z tej dziury, wiec na pewno bedzie miala swietne wyniki. No coz, przeciwnosci losu ksztaltuja charakter.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować