Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy ze wspollokatorami

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuje z chlopakiem pokoj, jestesmy studentami, oni - para w wieku 30 lat. zachowuja sie wobec nas okropnie: - obgaduja nas w kuchni myslac ze tego nie slyszymy lub w lazience -obgadujac doslownie wymyslaja rzeczy ktorych nigdy nie zrobilismy i opowiadaja to swoim znajomym z ktorymi siedza w kuchni, a raz byla sytuacja, ze mysleli ze nas nie ma w domu i ci ich znajomi pod naszymi drzwami powiedzieli '' a tu mieszka ta patola'' -zazdroszcza kazdej 'glupiej rzeczy' i mam wrazenie ze z tej zazdrosci sa tacy wobec nas -opowiadaja ludziom ze my jestesmy brudasy i nie sprzatamy, gdzie praktycznie tylko ja sprzatam ten dom, a oni ostatnio odkurzyli w pazdzierniku zeszlego roku i trzeba bylo ich prosic o wynoszenie smieci bo przez pol roku tylko ja z chlopakiem wynosilam -ciagle klamstwa klamstwa klamstwa na nasz temat - ostatnio podsluchiwala dziewczyna pod naszym pokojem co gadamy, i slyszalam jak to potem powtarzala, byla to negatywna rzecz a ona sie z tego cieszyla i miala dobry humor szczerze mowiac jestem wykonczona, wtracaniem sie, obagdywaniem i tymi klamstwami, a wiem ze oni sie wszystkiego wypra i nie ma sensu z nimi gadac, po za tym oni maja 30 lat to sie ich juz nie wychowa najchetniej bym sie wyprowadzila, ale trzyma nas wyjatkowo niska cena do standardu mieszkania, normalnie placilibysmy 1.5 -2 razy tyle :( oni sie nie wyprowadza przez najblizsze kilka lat :( zalamka po prostu.... nigdy sie z takimi polakami za granica jak oni

Gość gość
spoko, a ladna chociaz jestes?:classic_cool:

Gość gość
co to ma do tego? jestem od niej ladniejsza ona szara myszka, nic sobie nie kupuje, na wszystko zal jej kasy, chodzi w tym samym

Gość gość
Prosty grafik na wynoszenie smieci, sprzatanie, kto w parzyste, kto w nieparzyste dni, reszte olac jak koszty sa niskie. Macie za duzo czasu, ze sie takimi plotkarzami przejmujecie.

Gość gość
Ja bym się wyprowadziła. Co z tego, że niska cena, skoro lokatorzy są beznadziejni.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej