Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która kawa jest lepsza z Costa Coffee czy ze Starbucks Coffee? Warszawiacy?

Polecane posty

Gość gość

Która? U mnie w Opolu nie ma Starbucks Coffee ale jest costa coffee

Gość gość
Costa jest rozcieńczana z woda jak dla mnie albo więcej mleka niż kawy.Nie przepłacaj.Kup dobra kawę i rób w Donu lub oszczędź na ekspres.

Gość gość
Pytam się warszawiaków a ty Little Alien nie jesteś z Warszawy

Za to jestem z anglii a Costa to angielska firma i u mnie w miasteczku sa ze 4 costy i dwa starbucksy :O.

Gość gość
Jak w miasteczku? Przecież w Polsce Starbucks Coffee i Costa Coffee są tylko w dużych i największych miastach w Polsce u nas w Polsce w małych miasteczkach nie ma costa coffee a o Starbucks już nie wspomnę ps Starbucks Coffee nawet nie ma w Opolu bo Starbucks Coffee jest tylko w bardzo dużych polskich miastach ps mój Najbliższy Starbucks jest we Wrocławiu a costa coffee w Opolu a u ciebie w małym miasteczku one są?

Tak tutaj cost i starbucksow jest namnozone jak zarazy, anglia to nie polska. Ja mieszkam na wsi i 4 costy 2 starbucksy do tego kilka caffe nero bo to podobne. Moze ze 3 caffe nero sa tutaj.

Gość gość
Czemu twierdzisz że Starbucks Coffee i Costa Coffee to syf? Ps u ciebie na wsi są costy i Starbucks a w Polsce costa coffee i Starbucks są tylko w dużych miastach a w małych miasteczkach i średnich miastach i na wsiach ich nie ma a green Cafe nero w Polsce jest tylko w Warszawie i Krakowie a u ciebie jest kilka na wsi

Kawa za 4 funty bez reweli. Stsrbucksa fanem nie jestem, dodam ze starbucks w zadnym kraju nie placi podatkow. Costa pewnie tez nie.