Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na co się zdecydować

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny proszę o rady. Napisałam maturę ale kompletnie nie mam pomysłu na siebie i nie wiem co dalej. Studia? trochę nie moje klimaty tym bardziej, że interesuję się weterynarią i chciałbym już zacząć robić coś w tym kierunku a nie uczyć się teorii i nudzić na zajęciach..

Gość gość
Zawsze pozostaje opcja taka aby pójść do szkoły policealnej. Akurat tak się składa, że u nas we Wrocławiu jest szkoła policealna kreatoredukacja z kierunkiem weterynaryjnym. Miałam tam znajomą, która była bardzo zadowolona- mówiła, że zajęcia mega praktyczne itp. więc może coś dla ciebie :)

Gość gość
A jak jest z nauką itp? Bo chciałabym robiąc taką szkołę dużo się nauczyć ale jednocześnie iść od razu gdzieś do pracy. Będzie taka możliwość?

Gość gość
Akurat ta szkoła słynie z tego, że dużo osób łączy tam prace z nauką bo są ku temu możliwości- fajne grono pedagogiczne, które to ułatwia :) nauka na wysokim poziomie i praktyczne zajęcia także szkoła, która na pewno czegoś nauczy :)

Gość gość
Ja po maturze wybrałam szkołę policealną i nie żałuję. Chodziłam do Nova CE. Zdobyłam mnóstwo niezbędnej wiedzy i mogłam ją szybko przyswoić, bo w większości były to zajęcia praktyczne. Polecam! :)

Gość gość
Ja tez byłem w NOVA CE! Zajecia mi sie podobały, praktyka super! No a wykladowcy- normalni ludzie! Taką szkołę to ja rozumiem :)

Gość gość
Ja tez byłem w NOVA CE! Zajecia mi sie podobały, praktyka super! No a wykladowcy- normalni ludzie! Taką szkołę to ja rozumiem :)

Gość gość
Ja wlasnie tez chcialam sie zapisac do nova na technika weterynarii :) super ze takie pozytywne opinie - juz mi lzej ze podjelam taka decyzje: )

Gość gość
jak poprzednicy polecam NOVA CE :) nauka na najwyzszym poziomie w super atmosferze

Gość gość
NOVA CE w Bydgoszczy! Co prawda pilnują frekwencji, ale nauczyciele są naprawdę sympatyczni więc jak się wahacie to polecam

Gość gość
Potwierdzam, Nova to dobry pomysł bo mają kierunek weterynarii, są praktyki także ciekawie, ja sama się zapisałam do tej szkoły.

Gość gość
może nova nie jest tak 100% the best ale to w każdej szkole praktycznie znajdą się jakieś minusy, ale jeśli ktoś się zastanawia to popieram poprzedników że jest ok, przede wszystkim atmosfera jest miła

Gość gość
A kto po takiej pseudoszkole zatrudni? Bo że swojej praktyki nie otworzysz, to jasne.

Gość gość
Ja też polecam Nova! Skończyłam tam kurs i jestem mega zadowolona:) Co prawda uczęszczałam we Wrocławiu, ale nową placówkę otworzyli w Zielonej Górze - będę miała bliżej:) już zapisałam się na kolejny roczny kurs:D

Gość zuzka_233
moim zdaniem warto iść do cosinusa tym bardziej że naukę nic się nie płaci