Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość5957

Mam tylko nr telefonu kochanki

Polecane posty

Gość gość5957

Mąż miał kochankę od kilku miesięcy . Chcę wiedzieć, kto to jest ,ale mam tylko jej nr telefonu . jak ja namierzyć ? Naciski na męża, już prawie byłego, nie przynoszą efektów. Nie chcę jej nic zrobić ale strasznie mnie męczy to, że nie wiem kto to jest i jak wygląda i co sobą prezentuje. Śni mi się po nocach nie mając twarzy. Jeszcze trochę a zwariuję.

Gość gość
Zadzwoń do niej i powiedz że jesteś żoną pana x i chcesz z nią porozmawiać.

Gość gość
Podpowiedzcie mi ,proszę , jak ja znależć?

Gość gość
Daj sobie z tym spokój. Co to Ci da? Dowiesz się, że jest ładniejsza, młodsza - będzie Cię boleć, dowiesz się, że starsza, brzydsza, grubsza to też. Olej to i idź do przodu. Ja może nie jestem kochanką, ale związałam się z facetem po rozwodzie, jego żona obsesyjnie chciała się dowiedzieć jak wyglądam i kim jestem. Doszło do tego, że kazała córce 6 letniej robić mi z ukrycia zdjęcia tabletem gdy byliśmy na wspólnym wyjeździe. Chore, naprawdę. Jeśli chciała mnie poznać - wystarczyło zaprosić mnie na kawę kiedy byliśmy po dziecko, czy je odwoziliśmy. A nie takie numery.

Gość gość
Niestety ,mój nr zna i nie odbiera.

Gość gość
Napisz w imieniu byłego męża, że zmienił numer telefonu i żeby spotkali się za 15 minut w kawiarni tam jakieś, bo ma coś bardzo ważnego :) i idź i zobacz

Gość gość
Będziecie się wymieniać doświadczeniami seksualnymi czy chcesz się z nią zaprzyjaznić?

Gość gość
Wysyłałam nawet sms z zaproszeniem na rozmowę i też nic. Bez odpowiedzi , tak się mnie boi.

Napisz w imieniu byłego męża, że zmienił numer telefonu i żeby spotkali się za 15 minut w kawiarni tam jakieś, bo ma coś bardzo ważnego usmiech.gif i idź i zobacz x "trudne sprawy" czy "dlaczego ja" ? :classic_cool:

Gość gość
a niby skąd ma twój numer? nagabywałaś ją? to się nie dziwię że kobieta się ciebie boi.

Gość gość
Nawet mnie chcę z nią rozmawiać. mam takie wrażenie ,że jak ją zobaczę i będę wiedziała , kto to jest ,to będzie mi lżej. jak ładniejsza i zgrabniejsza ,i młodsza to zrozumiem , trudno- jak grubsza i brzydsza to sięucieszę , niech ma co chciał.

Gość gość
Chora jesteś. Tak jak ex mojego faceta.

Gość gość
Wpisz jej numer telefonu w wyszukiwarkę Facebooka i Twittera

Gość gość
Ona wszystko o mnie wie , opowiedział jej mój eks, przyznał się do tego , że pokazał jej swój telefon w którym był nr do mnie. Dzwonił do mnie w jej obecności. Opowiedział o rodzinie , dzieciach, mojej pracy i inne szczegóły. Oni już się rozstali i z nim też nie chce rozmawiać ani spotykać się , bo ją też wyrolował. Tylko że on nie odpuszcza, bo nie został mu nikt i "dziś po linie kroczy sam"

Gość gość
ale jak nie odpuszcza? chce wrócić? weź olej dziada a o tej lasce zapomnij.

Gość gość
Olałam dokładnie i spuściłam psy. Ale łazi i skomle. Myślę że do niej tez. Może gdzieś się uda. Nie mogę się umawiać w kawiarni bo nie wiem, jak wygląda.

Gość gość
Nie chce mi się wierzyć ,że nie chciałybyście wiedzieć kto to jest i jak wygląda , po 20 latach małżeństwa. Zaznaczam ,że skoro nie chce ze mną rozmawiać, to nie mam zamiaru jej się narzucać, ani jej dokuczać , ale chcę wiedzieć, kto to. Uważam, że mam do tego prawo.

Gość gość
A mąż z Tobą nie mieszka?

Gość gość
Nie mieszka ze mną . Mam kontakt ,co prawda ,ale nic mi nie chce powiedzieć .Uważa sprawę za niebyłą i mówi w żywe oczy że jej już nie zna.

Gość gość
chce do Ciebie wrócić?

Gość gość
Nie mieszka ze mną . Mam kontakt ,co prawda ,ale nic mi nie chce powiedzieć .Uważa sprawę za niebyłą i mówi w żywe oczy że jej już nie zna. Takim podejściem doprowadza mnie do szału.

Gość gość
Ona wszystko o mnie wie , opowiedział jej mój eks, przyznał się do tego , że pokazał jej swój telefon w którym był nr do mnie. Dzwonił do mnie w jej obecności. Opowiedział o rodzinie , dzieciach, mojej pracy i inne szczegóły. Oni już się rozstali i z nim też nie chce rozmawiać ani spotykać się , bo ją też wyrolował. Tylko że on nie odpuszcza, bo nie został mu nikt i "dziś po linie kroczy sam" X Jesteś żoną mojego ex kochanka?

Gość gośćanna
Skoro widzisz zgodności sytuacji. Jeśli nadal cię nachodzi i dzwoni to pewnie tak.

Gość gość
Wpisz jej nr telefonu w wyszukiwarkę na Facebooku - niektórych można namierzyć po nr telefonu- spróbuj

Gość gośćanna
Niestety FCB nie pomógł.

Gość gość
I to koniec? Żadnych innych możliwości?