Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andiama

zachowanie partnera na weselu

Polecane posty

Gość andiama

Hej wszystkim!:) chciałam sie wygadać i wpadłam tu aby poznać wasze zdanie. Otóż w sobotę bylam z facetem na weselu mojego brata i wszystko bylo ok dopóki mój luby nie wypil za dużo. Chciałabym zaznaczyć ze jest on wielkim patriotą i podkreśla to na każdym kroku, wiec i przy alkoholu musial ukazać sie temat uchodźców. Oczywiscie zdania byly różne co nie spodobało sie mojemu facetowi. Wiec jak tylko zauwazylam, ze on zaczyna sie za bardzo bulwersować odeszlam z nim na bok i powiedzialam żeby przestal o tym rozmawiac. I w tym momencie on wybuchł zarzucając mi ze nie stoję po jego stronie i ze chce zrobic z niego pantofla. Nagle przestal zwracać na mnie uwagę i traktował mnie jak wroga. Zrobil tez awanturę na weselu i powiedzial mi wiele przykrych slow i zamiast bawić sie na weselu przeplakalam . Teraz miedzy nami jest wszystko ok, bo na trzeźwo wytłumaczyliśmy sobie wszystko. Ale niesmak ze strony mojej rodziny do niego pozostał. Ciągle mi mówią, żebym sie zastanowila czy chce z nim być skoro tak sie zachowuje po pijaku bo to pokazuje prawdę o człowieku. A taka jest prawda, ze moj facet nie pije często a raczej bardzo rzadko, to byl pierwszy raz kiedy sie tak zachowal a mieszkamy razem od pól roku. W stosunku do mnie zawsze jest fair, znam jego ciemne strony i przeszlosc i raczej nie ma rzeczy o której nie wiem. I zalezy mi na tym żeby moja rodzina na nowo go polubila bo jednym glupim zachowaniem sobie u nich przegiął. Czy ktos z Was miał takie doświadczenia? Co sądzicie ogólnie?

Gość gość
To nie mezczyzna, nie panuje nad soba, nie szanuje Ciebie. Po co ci taki ulomek. Rodzina ma racje!

Gość gość
Szybciutko się Niunia zaczęła łasić do pana po bluzgach i buractwie jego.

Gość gość
Dziękuję bardzo za takiego faceta

Gość gość
Słuchaj lepiej rodziny, bo jest mądrzejsza od ciebie.

Gość gość
On nie jest żadnym patriotą tylko zakompleksionym pajacem.

Gość gość
Niestety rodzina ma racje:(

Jeśli ktoś nie umie się zachować "po kielichu" to nie powinien pić w ogóle. Jeśli mimo to pije, a do tego staje się agresywny, to lepiej trzymać się z daleka od takiego pajaca. Chce być patriotą? Bardzo ładnie z jego strony. Tylko zwróć mu uwagę, że faszyści też byli patriotami. Czym różni się od nich, oprócz narodowości? Dlaczego masz mieć takie samo zdanie jak on? Zabrania Ci posiadania własnej opinii?