Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę się zabić ...

Polecane posty

Gość gość

Nie miałem komu się zwierzyć ale mam ochotę się zabić z powodu dziewczyny, z***biście któryś raz mi wyszło, fajnie dziewczyny że wolicie s**********w a ja niestety taki nie potrafię być... Pomagam w każdej sytuacji, jestem za dobry, martwię się, nie bawie się uczuciami, i drugi raz to samo ... Dramat k***a .. [*]

Gość gość
To, o czym piszesz swiadczy, ze popelniasz jakis fundamentalny blad przy wyborze dziewczyny. Rozgryz to z psychologiem, bo pakujesz sie po raz drugi w fatalna sytuacje. Wytrzymaj jeszcze troche, znajdz psychologa i rozkmincie Twoj problem. Tylko wtedy znajdziesz wlasciwa dla siebie partnerke na udany zwiazek! Nie poddawaj sie, dasz rade!

Gość gość
Patolina

Gość gość
Może i pisz sobie patola mam to gdzieś co sądzisz na mój temat nie wiesz po jakich jestem przejściach nie mam komu się zwierzyć ... Nie chcesz nie czytaj.

Gość gość
Nie płakej Danielku nie pierwsza i nie ostatnia patolina

Gość gość
Zabicie się z powodu dziewczyny to głupota. Robiąc to przyznajesz jej rację że cie rzuciła.

Gość gość
Może wtedy mnie ktoś doceni

Gość gość
Tak. Grabarz.

Gość gość
Nie mam nastu lat. A wgl po ch... zakładałem ten temat sory bardzo już s*******am

Gość gość
Koleś weź przestań przez taką głupią szmate będziesz się zabijał !

Gość gość
Nie rób czegoś czego będziesz żałował ty najbardziej, pomyśl o rodzinie masz dla kogo żyć !!!

Gość gość
Skąd wiesz ze to głupia szmata a może to głupi ch/uj? Znasz tylko 1 stronę a wina jest zawsze po obu. Może chla gość jest wieczny bezrobotny albo bawi się z koleżankami opewajac kobietę? Skąd wiesz ze to szmata?

Gość gość
19:35 Opowiem Ci jedną rzecz mam swoją firmę, nie chleje pije okazyjnie... Pomogłem jej stanąć na nogi, rozstała sie ze swoim chłopakiem, on ją bił, opiekowałem się nią ... Zresztą nie będę się tłumaczył !

Gość gość
A ile masz lat autorze? I skąd jesteś

Gość gość
Bo ja szukam kogoś takiego

Gość gość
24l nie ważne skąd ;)

Gość gość
Nie warto. Nie rób nic głupiego. Dobrze, że założyłeś ten temat. Pisz do nas za każdym razem jak pomyślisz o samobójstwie.

Gość gość
19:52 Dzięki za wsparcie ale nie daje sobie już z tym rady ! Dlaczego wy takie jesteście albo może ze mną jest coś nie hallo buduję zainteresowanie, spotykamy się, za każdym razem robimy coś innego.... Ehhh szkoda słów myślicie że taka c***a ze mnie, ale dawno nie było takiej dziewczyny na której mi zależało i zaś zostałem wykorzystany !

Gość gość
Do 19:37 Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakie kobiety potrafia byc podle,wyzywaja kazdego dnia twoja matke od k***y i szmaty bez powodu to niestety za takie cos musza zarobic.

Gość gość
Boże spraw żebym kiedyś spotkał w życiu taką dziewczynę jak moja MAMA <3

Gość gość
Kobietę*

Gość gość
Takich kobiet jak nasze Mamy już nie ma ....

Gość gość
Możesz nie wrzucać wszystkich kobiet do 1 wora? Jestem niezależna finansowo i nigdy nikogo nie wykorzystałam. Z natury jestem troskliwa. Dbam o rodzinę, partnera i przyjaciół. Też wiele razy się sparzyłam. To nie powód do samobójstwa. Następnym razem bądź ostrożniejszy. Nie słuchaj obietnic tylko patrz na to co dana osoba robi.

Gość gość
20:10 No to malutka garstka jest takich kobiet jak ty. Boże nie jestem jakiś nawiedzony ale mam potrzebę wygadania się komuś :/ Facet który płacze ... R*******y jestem psychicznie

Gość gość
Nie jest tak źle. Takich kobiet jest więcej. Myślisz, że facetowi nie wypada? Masz powód. Płacz, pisz do nas. Gwarantuję, że za jakiś czas nie będziesz myślał o samobójstwie.

Gość gość
Jesteś?

Gość gość
Jestem jestem ;)

Gość gość
Co robisz?

Gość gość
20:37 Mam takie myśli że szkoda gadać ... Mam dosyć poznawania przechodzenia znowu przez to samo jestem osobą otwartą nie należę do zamkniętych w sobie osób nigdy nie miałem problemów w relacjach damko-męskich. Zawsze w pierwszej kolejności myślę o innych później o sobie... Myślicie że użalam się nad sobą, ale k***a to szczera prawda co piszę. P******y świat, wszystko ucieka mi między palcami ...