Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę się zabić ...

Polecane posty

Gość gość
20:39 to zrób sobie przerwę. Też tak mam i przez to przyciągam ludzi, którzy są pasożytami. Za szybko zaczynałam dbać. Prawda jest taka, że nie o każdego warto. Teraz jestem ostrożniejsza i na dobre mi to wychodzi ;) Ile masz lat?

Gość gość
Skąd ja to znam :/

Gość gość
Założę się że nie jesteś taki idealny jak tu siebie robisz. Powód musiał być ze cie kopla w zad

Gość gość
24l ;) Wydaje Ci się ale nie będę się tłumaczył bo zaraz powiesz że znasz tylko jedną wersję ;) Za każdym razem byłem za dobry ! Chyba czas zacząć byś s*********m ale nie potrafię tak. Dziewczyna która miała siniaki po wcześniejszym gościu tak ją z***biście traktował i żyła w tym związku przez rok a ja jej pomogłem wygrzebać się i tak dostałem w ryj !

Gość gość
20:50 no tak bo nie ma podłych ludzi na tym świecie.

Gość gość
20:54 Noo tak są w chuj zajebiści ideałów nie ma, ja też nim nie jestem no ale są pewne reguły ...

Gość gość
To tyle co ja;) Autorze nie zwracaj uwagi na tego typu wpisy. Nie warto być skurwielem. Chcesz rozwijać się czy cofać?

Gość gość
Raczej rozwijać ale wiecie jak to w chuj boli.... ileż można :(

Gość gość
20:57 Dziękuję za wsparcie

Gość gość
Wiem bo przechodziłam przez to samo. Teraz boli, ale wyjdziesz z tego silniejszy.

Gość gość
Autorze, przejdziesz przez toi będziesz silniejszy. Zapamiętaj na całe życie- od takich zaburzonych kobiet trzymaj się z daleka. Skoro siedziała z damskim bokserem, jest tego jakiś powód. Prawodpodobnie miała agresywnego ojca lub brata, co powoduje, że już zawsze będzie podświadomie szukać sk*****ela, bo taki ma wzorzec mężczyzny. Chyba, że podejmie długotrwałą terapię. Tak czy owak- szkoda nerwów na wybrakowany towar, bo tylko będziesz cierpiał. I pisała to kobieta.

Gość gość
21:01 Drobiazg.

Gość gość
21:04 Dziękuję, trafiłaś w sedno :(

Gość gość
gość dziś nie ma to jak bawić się w pseudo freudowskie analizy pseudo psycholożko XD

Gość gość
Wiecie co jest najgorsze nie potrafię jej wyrzucić ze swojego życia... Nie potrafię skasować jej numeru tel, Nie potrafię zablokować rozmów na fb, Nie potrafię skasować jej zdjęć, C***a ze mnie !

Gość gość
21:08 O chuj Ci chodzi ? Chłopak ma problem staramy się mu pomóc nie oczekujemy za to nic w zamian a ty coś takiego piszesz. Z******ty/a jesteś !

Gość gość
Nie bronie autora bo go nie znam, ale bolu serdecznie wspolczuje bo znam z autopsji. Po prostu trafiles zle. Ktos doradzil psychologa, ️moze to nie jest zly pomysl... Nie znam sie na tym. Wydaje mi sie czasem, ze tak dokladnie jest, ze osoby ktore daja cos z siebie jnnym padaja ofiara egoistow i osob bez serca ( ️️moze na zasadzie przeciagania przeciwienstw). W kazdym razie, ze zlamanym sercem jakos o dziwo mozna zyc. Boli piekielnie a z czasem bol slabnie, czasem inne rzeczy zaczynaja go wypierac a czesto eksplozuje Jeszcze ze zdwojona sila zanim z w ogole zaczniesz dochodzic do siebie... Ale wszystko niestety wymaga czasu. Jak sie zabijesz to zaprzepascisz szanse na poukladanie sobie zycia, a poki zyjemy wierze, ze zawsze sa szanse aczkolwiek absurdalnie pewnie na dany moment to brzmi. Aha, I jak sie zabijesz to Jezeli ta dziewczyna tak postepuje jak opisales, nawet lzy szczerej nie uroki wiec nie ludz sie, ze bedzie Cie ktos zalowal. Tez mi sie tak wydawalo , a po probie okazalo sie, ze ta druga osoba po prostu nie miala duszy :( :( wiec sam widzisz, ze zabicie sie dla tego, zeby Ciebie zalowala NIE MA SENSU. Sens ma szukanie szczescia, ulozenie sobie zycia. Wyobraz sobie ludzie niektorzy sa na tyle podli, ze Twoja smierc ich nie obejdzie, nie zaboli, ale Twoje szczescie zaboli, to jest prawie pewne!

Gość gość
Nie potrafisz bo to jeszcze świeża sprawa. Daj sobie czas.

Gość gość
21:10 gość dobrze prawi. Autorze zawsze możesz skorzystać z terapii online. No i pamiętaj, że masz nas ;)

Gość gość
Dziękuję wam za wsparcie, że chcecie odpowiedzieć i czytać te głupoty które wypisuję. Cierpię bo zdarzyło mi się to drugi raz a wmawiałem sobie że już takiego błędu nie popełnię i co zrobiłem znowu wchodzę do tej samej rzeki ....

Gość gość
Wierzę że to co piszecie jest szczere, szkoda że nie spotykam takich osób jak wy w realu :(

Gość gość
To nie są głupoty. Dwa razy? Albo masz pecha, albo źle wybierasz. Może celuj w bardziej inteligentne dziewczyny. Głupcy nie potrafią kochać. Brutalne, ale prawdziwe.

Gość gość
Po co mamy kłamać?

Gość gość
Ja wiem gdzie popełniam błąd, nie chcę nikogo obrażać ale każda dziewczyna którą poznałem była młodsza o te parę lat każda miała te 19 lat i myślę że jeszcze trochę inaczej o wszystkim myślą, spokojnie nie chcę od razu się żenić ale na początku zawsze jest tak pięknie ... Robię z siebie kozła ofiarnego, a co najgorsze dalej mi na niej zależy ALE nie odezwę się do niej ... Nie będę frajerem chociaż nim jestem ;)

Gość gość
21:21 Różne osoby można tutaj spotkać, jestem tu od rana nie mam ochoty żeby rozmawiać ze znajomymi, naprawdę jeżeli chodzi o takie sprawy wolę pogadać na ten temat z kimś anonimowym. Kilka razy się przekonałem jakich mam znajomych i wystarczy...

Gość gość
S**********w również ... Zgadzam sie :)

Gość gość
Czasami tak jest łatwiej. Myślę, że nie chodzi o wiek. Kwestia charakteru.

Gość gość
Boże chętnie oddałbym swoje życie i zdrowie komuś kto bardziej tego potrzebuje ;)

Gość gość
Pożyj jeszcze trochę... Możesz zrobić sobie krótkie wakacje?

Gość gość
Przy własnej firmie ciężko ale zaplanowałem sobie ;)