Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci bardziej szanują dziewice?

Polecane posty

Gość gość

Odpowiedzcie z doświadczenia

Gość gość
Nie segreguje ludzi ze względu na doświadczenie seksualne.

Gość gość
to zależy od faceta, ten który szanuje kobiety będzie szanował dziewicę i nie dziewicę

Gość gość
Rozwiazłą też?

Gość gość
rozwiązłą nie będzie szanował taką traktuje przedmiotowo tylko dziewica się liczy w życiu mężczyzny

Do zwiazku chcieliby dziewice ale im sie szybko nudza i wtedy marza o doswiadczonej ktora by im dala o wiele wiecej przyjemnosci. Faceci to glupki, im nigdy nie dogodzisz, niby dziewice szanuja bardziej ale bardziej ciagnie ich do doswiadczonych z tego co zaobserwowalam, niby pieprza ze chcieliby miec jakas czysta, nietknieta ale to tylko takie gadanie, jak juz poznaja dziewice to mowia ze nie wiedza czy chca z taka byc bo trzeba byc ostroznym ,delikatnym, zastanawiaja sie dlaczego nadal jest dziewica itp. Szczerze to lepiej sie nie martwic ich opinia, czego nie zrobisz to beda sie w tobie dopatrywac minusow, lej na to.

Do Tak tak, ale pieprzysz jak bylam dziewica to mialam o wiele mniejsze powodzenie i zawsze to chlopakom tak jakby przeszkadzalo bo z taka trzeba sie wysilic i ja wiele rzeczy nauczyc wiec wola zeby ktos inny otworzyl i oszczedzil im klopotu. Albo bredzisz albo jestes prawiczkiem.

A tak poza tym, to jesli jestes dziewica to nie popelniaj pochopnych decyzji i nie sypiaj z kims pod wplywem uczuc, ja tak zrobilam i tego pozalowalam, wiadomo jako dziewica bylam ciekawa jak to jest, mialam na to ochote i glupia sie oddalam takiemu jednemu co myslalam ze jest fajnym mezczyzna ale zwykly z niego byl idiota, czego sie dowiedzialam pod koniec zwiazku. Faceta trzeba byc pewna, inaczej nie warto.

Gość gość
Chcą doświadczoną bo wiedzą że taka szybko pójdzie z nim do łóżka dlatego możesz mieć powodzenie. Oni myślą przyrodzeniem nie głową.

Gość gość
r****cze chcą niedziewice porządni mężczyźni chcą tylko dziewice

Gość gość
gość dziś A tobie pozostaje własna rączka.

Gość gość
Puszczalskie są dobre na raz, a na żonę dziewice i te pierwsze niech nie piszą co wolą faceci bo to tylko zaklinanie rzeczywistości :-D

Gość gość
Rzeczywistości na kafe i twoim pokoju. :D

Gość gość
Dla mnie to nie ma znaczenia. Jeżeli Kobieta była w normalnych związkach gdzie współżyła z jednym partnerem i się nie puszczała, zdradzała to w moim mniemaniu nie ma różnicy :D Dużo pojawia się wątków o tym że dziewice to tykające bomby. Mam na myśli że po niedługim czasie po utracie dziewictwa w związku mogą zapragnąć poczuć w sobie kogoś innego dla porównania. Sam miałem tylko jedną Partnerkę seksualną i czasem miewam takie myśli. Oczywiście nie mam zamiaru przekuwać ich w działanie kiedykolwiek :D