Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opinia nivea baby!

Polecane posty

Gość gość

Używałam tego płynu praktycznie od samego początku. Jestem z niego zadowolona. Pozostawia on skóre dziecka miękką i nawilżoną. Do tego fajnie sie pieni a piana jest tak sztywna, fajna do zabaw w kąpieli. NIe podrażnia oczu a ni skóry dziecka. Duże opakowanie jest plusem ponieważ starcza na dłużej.

Gość JanMatura
Fajne chusteczki. Dobrze oczyszczają, nawilżają, są miłe w dotyku i używaniu. Zapach mógłby byś bardziej przypominający zapachy Nivea. Ogólnie polecam.

Gość Michał tkacz
Świetny krem na każdą pogodę. Łagodny i delikatny działa super!

Gość Emilia Gawlik
Krem jest tłusty skład ma dobry wiec na zimę ok, po posmarowaniu robi się taka tłusta powłoka z buźką dziecka nic się nie działo na i po spacerze. Krem bardzo wydajny małe opakowanie a starczy na długo.

Gość laura_kurowska
Krem S.O.S Nivea Baby to najlepszy krem nawilżający jaki znalazłam. Pierw stosowałam go tylko u mojej Oli, ale teraz również sama go stosuje. Krem dobrze nawilża, a skóra po nim jest miękka i pachnąca. Naprawdę polecam ten krem. Dodatkowo jest hipoalergiczny i nie uczula!

Gość gośćfggcgg
Moja corka ma prawie 8lat a tylko nivei moze uzywac, po wszystkim innym ma wysypke. Atopowa skora. Kiedys wyleczylam ja kosmetykami z Biodermy, balsam i plyn-drogie strasznie po 100zl szt wtedy byla. Pewnego razu zaryzykowalam z ta nivea i do dzis tylko tym Ja smaruje. Jest super wydajne, pozostawia skore miekka i pachnaca. Nawet moja tesciowa maniaczka eko tego uzywa :-) Najlepsze kosmetyki dla dzieci. Jezeli firma pozostanie przy tym skladzie bedzie miala wiernych klientow.