Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamska agresywna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co się dzieje z moja dziewczyna. Jest coraz bardziej chamska i agresywna. Wobec mnie jest kochana i czuła. A wobec innych ludzi, zwłaszcza kobiet to jakaś tragedia. Popatrzy się ktoś na nią a ona już z wiązanka co się ku... gapisz wyje... ci. Nie daj Boże żeby ktoś ją nawet delikatnie szturchnął niechcący bo wtedy to o mało co a by uderzyła. W sklepie jest niemiła dla obsługi. Nie wiem co mam z nią zrobić. Próbowałem rozmawiać ale ona stwierdziła ze dla mnie może być miła ale dla jakiś obcych cwelow i k***w nie. Kiedyś taka nie była.

Gość gość
Typowa dresiara-tipsiara :D

Gość gość
Właśnie nie dresiara tipsiara, raczej punk.

Gość Olabbb
Może ktoś ze znajomych lub przyjaciół ja skrzywdził, zranił lub rozczarował i teraz nie ufa lub nawet nienawidzi ludzi. Coś ja musiało poruszyć.

Gość gość
Psychiczna, niby z jakiej racji ma kogoś nie szanować ??

Gość gość
Może to dlatego, ze utożsamia się z subkulturą punków?

Gość gość
powinien zająć się nią psychiatra. Agresję u ludzi trzeba próbować leczyć. Psa by uśpiono, gdyby tak się zachowywał. Ma coś z głową, skoro reaguje agresją na wszystko. Jak ci odgryzie albo utnie będzie śmiesznie ☺

Gość gość
ale z ciebie pipa jak jesteś milutki do ludzi to ludzie są do ciebie niemili szanują ją? no właśnie, szanują i jak taka odważna dziewczyna z odrobiną agresją jest atrakcyjna to ma życie bardzo dobre

Gość gość
Od kiedy darcie japy na kogoś plus agresja i niemile odzywki to oznaka silnego charakteru? To raczej jest brak charakteru. Nie mowie ze panna ma byc ugrzeczniona potulna dziewczynka ale takie cechy jakie opisujesz u niej to buraczarnia najgorszego sortu. Tez swojego czasu bawiłam sie w punkowanie ale nigdy nie rzucałam sie nikomu do gardła ani tez nikt mi na glowe nie wchodził. Kultura osobista i poszanowanie cudzej przestrzeni najwyraźniej leży u twojej panny. Mozna i nalezy wyznaczać granice innym ale róbmy to w rozsądny i stonowany sposob.

Gość gość
jest prymitywna,ja mam bardzo silny charakter,mogę walczyć tylko z agresorem,niewinnych obronię,to jest siła

Gość gość
i oczywiście nie mam za co jej szanować bo jest prymitywna i płytka,ale możliwe ze szuka siebie i swojego miejsca w społeczeństwie ,wyobraz sobie takiego partnera w interesach,taką dentystke ,lekarza,gówniarstwo i tyle

Gość gość
"Od kiedy darcie japy na kogoś plus agresja i niemile odzywki to oznaka silnego charakteru" a kto od najmłodszych lat rządzi w szkole?

Gość gość
uuu kto mocniej bije ten rządzi :-) to prawo szympansów ,jak w otoczeniu szympansów to się sprawdzi, w otoczeniu ludzi na poziomie zostanie odseparowany od stada,np pierdelek poprawczak itd

Gość gość
18:55 Kilka razy spotkałam takich lekarzy. Wiecej do nich nie poszłam.

Gość gość
ale zgodnie z fantazją tu młodych taki agresywny lekarz więcej zarobi ,prywatnie :-) bo rządzi

Gość gość
musi mieć jakieś kompleksy straszne, tak zachowują się osoby nerwowe, słabe psychiczne, zlęknione. Pewnie jest z kiepskiedo domu, prawda?

Gość gość
19:09 Jednak w szkole to się sprawdza, ciekawe czemu?

Gość gość
bo młode osoby nie wiedzą jeszcze jak się obronić ,sa delikatne wrażliwe ,przejmują się,ale to prawo głupców ,za każdą krzywdę i tak się płaci,teraz albo w następnym życiu

Gość gość
bo dzieci są niewiele inteligentniejsze od szympansów, potem mózg dojrzewa

Gość gość
poza tym taka osoba była nauczona agresji w domu i jest skrzywiona psychicznie,potem bije żonę dziecko ,jest niekończącym się źródłem patologii i problemów

Gość gość
są dzieci mądre od początku a nawet wybitne

Gość gość
i te nie używają siły :) Pamiętam ze szkoły, że były grupki normalnych dzieciaków...i dziec***atologii które non-stop się biły.

Gość gość
Dostanie po japie to nauczy się szacunku do innych, a do tego dojdzie wczesniej czy później. A Tobie "gratuluję" wybranki serca :O

Gość gość
gość dziś - to chyba straszny kinderek, bo na koncercie czy rockotece za takie odzywki wyleciałaby twarzą na chodnik ;)

Gość gość
W dorosłych życiu ludzie na tyle się powstrzymują , żeby nie pójść do poprawczaka, pierdla.

Gość gość
Zwłaszcza kobiet- wyczuwam kompleksy.

Gość gość
Miałam w otoczeniu kilka bardzo chamskich i aroganckich dziewczyn. Samcy je bronili jak tylko się zwróciło im uwagę. Były wystrojone , więc miały opinie damulek z klasa i takie tez rżnęły :D

Gość gość
"musi mieć jakieś kompleksy straszne, tak zachowują się osoby nerwowe, słabe psychiczne, zlęknione. Pewnie jest z kiepskiedo domu, prawda?" Aha czyli jest zalękniona i tym samym chamska ? :D Moze mnie w szpitalu złe zdiagnozowali , bo chamska nie jestem a nerwice mam :O

Gość gość
Zalęknioną osoba jest cicha, wycofana Pewna siebie jest odważna i chamska.