Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam pomozcie...czy mozna oddac amstaffa do schroniska?

Polecane posty

Gość gość

Właściciel psa nie może go zatrzymać bo musi wyjechać i nie chce go uśpić..to nie młody juz amstaff i nikt go nie chce wziąć .. Czy mozna takiego psa gdzies oddac bezplatnie? Nie chce by moj znajomy go sie pozbywal.to jest grozny pies i nie wiem juz jak mu pomoc.

Gość gość
Szkoda ze to agresywna rasa bo nikt go nie chce.. Poprzedni wlasciciel oddal go mojemu znajomemu bo sie mu znudzil i chcial go zostawic w lesie gdzies.znajomy sie przywiazal do niego ale nie ma wyjscia i musi wyjechac ,a cierpi na tym niewinny pies...

Gość gość
Poszukaj w necie stowarzyszenia psów bullowatych. Pomogą znaleźć dom,a w trudnych sytuacjach psa wezmą na hotel albo do dt

Gość gość
Ale jeśli daleko jest to stowarzyszenie to trzeba go tam dowieźć na własny koszt?

Gość gość
Nie ma takiego stowarzyszenia

Gość gość
Nie ma fakt

Gość gość
Mam nadzieję że ten "znajomy" jest niepłodny. Taka kreatura nie powinna przekazać zepsutych genów. Zero empatii, odpowiedzialności, wyobraźni, zwykłej przyzwoitości, ot, ludzkie dno. Szukajcie domu dla tego psa, to obowiązek a nie jakaś łaska. Inne działanie będzie podpadało pod przepisy o znęcaniu się, bo tak traktowane jest porzucanie zwierzęcia.

Gość gość
Jest wiele mozliwości, wpisz w wyszukiwarce "gdzie mo/żna od/dać am/st..affa", znajdziesz pomoc bezpłatnie aby ulokować psa w dobrych warunkach i znajda mu dom

Gość gość
A może jakaś fundacja uśpi tego pustego karka razem z jego amstafem? Ja zapłace.

Gość gość
Gdyby nie było pustych karków - nie byłoby ras agresywnych typu m.in. amstaf. Więc utylizacja właściciela razem z psem jest jak najbardziej zasadna. Po prostu obie rasy z czasem wyginą..