Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mily facet

Prosze o pomoc jak rozkochac w sobie dziewczyne ktora kocham!

Polecane posty

Gość Mily facet

Otóż mam wiele problemów z kobietami. Nie wiem chyba traktuje je za dobrze. Wszystkie mnie olewają teraz zakochałem się w pięknę i dobrej kobiecie i chce aby ona we mnie tez sie zakochala co zrobic? Ulozylem dla niej wierszyk i mysle zeby dolaczyc go do kwiatow i czekaladek i wyslac anonimowo a potem przez przypadek wygadac sie ze to ja. To zadziala?

Gość gość
Daruj sobie wierszyk :D

Gość gość
Napisz nam ten wierszyk to ocenimy czy możesz jej wysłać czy jest beznadziejny.:)

Gość gość
Zaproś ja gdzieś np.na kolacje potem wieczorny spacer, innym razem to zależy co ona lubi: koncert, opera,teatr może jakiś inny występ albo coś związanego ze sportem jeśli to ja interesuje. Dowiedz się czym się interesuje wtedy możesz wymyślać. Jeśli mało o niej wiesz to będzie ciężko ją zadowolić.

Gość gość
do miłości nie da się nikogo zmusić, jesli nie jest zainteresowana, to żadne kwiatki, wierszyki ani czekoladki tu nie pomogą!!!!

Gość gość
po ile lat

Gość Mily facet
Już nawet zacząłem układać ten wierszyk,oceńcie czy dobrze mi idzie:Moja Ukochana chciałbym Cie posuwać z rana..

Gość gość
Niby dlaczego masz wyrzuty sumienua że Je traktujesz dobrze?myslisz że jak będziesz chamski to znajdziesz normalną kobietę?w takim razie życze powodzenia:/

Gość gość
:D zmień na chciałbym cie piescic z rana i bardziej romantycznie to zadziała. Jak ona ma okazać zainteresowanie kiedy nie wie czy ty jesteś zainteresowany. Jacy wy faceci jesteście dziwni. Kobiety mają się same domyślać :D tak to możesz czekać do śmierci.

Gość Mily facet
Już nawet zacząłem układać ten wierszyk,oceńcie czy dobrze mi idzie:Moja Ukochana chciałbym Cie posuwać z rana.. To podszyw! Pomozcie mi bo wariuje i nie piszcie za mnie tu

Gość gość
wszystko zależy od tego czy ta kobieta jest taktowana. jeśli nie, wyszydzi cię, poprzewraca oczami jeśli jest kulturalna i dojrzała podziękuje ci za przejawy uczuć ale uzasadni dlaczego nie może cię kochać. chyba że może, to ta kulturalna na pewno się ucieszy bez względu jak kiepski będzie twój wierszyk i brzydkie kwiatki które wybierzesz. :)

Gość gość
na pewno nie należy przesadzać z wylewnością, uprzejmości i nienadskakiwanie. kobieta to takie stworzenie że lubi czuć trochę niepewności bo inaczej szybko się nudzi. lepiej, żeby ona tobie zaczęła pierwsza nadskakiwać niż ty jej, ale zimnego drania też nie strugaj bo to przyniesie efekt odwrotny do zamierzonego. :)

Gość gość
szkoda ze nie sluchasz mojego linku wyzej

Gość gość
Nie wariuj tylko bierz się za nią konkretnie.

Gość gość
Weź ja na dziko z zaskoczenia, to jej się spodoba i to ona zwariuje z rozkoszy. Umiesz dobra minetke zrobić?

Gość Mily facet
tzn jak?

zacznij od rozmowy, zainteresuj ja, flirtuj, a o rozkochiwanie bedziesz sie martwil pozniej. i jesli nie jestes jonaszem kofta do daruj sobie tworczosc

Gość gośćhh uyuu
Podejdz i przytul Ją

Gość gość
Prawde ktos napisał że jesli jest dobra i kulturalna to doceni wierszyk nawet nieudolny i zwykły kwiatek...a jezeli nie będzie w stanie odwzajemnić uczucia to delikatnie powie nie szydząc z Ciebie

Prawde ktos napisał że jesli jest dobra i kulturalna to doceni wierszyk nawet nieudolny x jesli ma umysl 10-latki

Gość gość
i wyszeptaj co czujesz a potem na kolana i znów ja przytul między nogami i załatwione, będzie pragnęła znowu

Gość gość
Kultura i takt w obliczu czegos co czlowiekowi nie przypada do gustu oznacza ze ma sie umysl 10latki? Wspolczuje ci jadu z ktorym musisz zyc czizas ;)

Kultura i takt w obliczu czegos co czlowiekowi nie przypada do gustu oznacza ze ma sie umysl 10latki? x po tej modelowej nadinterpretacji pozwole sobie zapytac - gdzie sie tego dopatrzylas? drugie pytanie: co dojrzala kobieta ma "docenic" w anonimowo wyslanym, nieudolnym wierszyku? i pomin sytuacje kiedy jest wychowawczynia klasy 3

Gość gość
Powiedz jej że chciałbyś mieć z nią przynajmniej trójkę dzieci. To często działa z opóźnieniem bo nawet jak ci odmówi od razu to potem wygrasz jak będzie porównywać cię z innymi :-)

Gość Mily facet
Hmmm... a coś prostszego? Może powiem szczególy ja mam 29 lat ona 27 albo 8 pracujemy razem w duzej firmie miedzy narodowej. Ja czesto jezdze za granice, tak sie sklada ze przy okazji leci na mnie kilka kobiet w tej pracy, ale zadnej z nich nie chce. Ona pracuje tu od 2 lat ja troche dłużej. Ona rozmawia ze mną czesto zapytuje o różne rzeczy, często pyta jak wyglądają moje wizyty w innych krajach. Nie moge jej podrywać wprost bo to może zepsuć klimat w pracy a inne kobiety mogą być wredne i zazdrosne. Chce to zrobic tak anonimowo zeby w firmie nikt nie wiedzial. Nie chce potem zmieniac roboty jak cos nie wyjdzie