Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SELENE1234

ZOSTAC ODEJSC

Polecane posty

pisze bo nie wiem jak sobie poradzic :/ chodzi o relacje z mezem i jego rodzicami wyszlam za czlowieka z zawiala przeszloscia ma dziecko ze zwiazku nie formalnego syna pare miesiecy temu urodzilam coreczke nie mam nic do jego dzieciaka w recz przeciwnie jak tylko u nas jest traktuje go na rowni ze swoim niestety w przypadku naszej corki jest inaczej syna dla meza jest calym swiatem a moja mala sie nie liczy ma 7 miesiecy maz nawet raz jej nie przewinal nie robi przy dzidzi doslownie nic traktuje ja jak powietrze jest to bradzo przykre nie tylko dla mnie ale i dla dziecka ona go wrecz uwielbia podobnie sprawy maja sie zjego rodzicami babcia i dziadek traktuja mala jak obce dziecko maja ja porosto mowiac gdzies nie wiem co robic nie uklada nam sie zbieram sie na odwage zeby odejsc

Gość gość
Czy musicie zawsze tak szybko zachodzić w ciążę? Szybciej niż potraficie myślec? Przecież do k...y nędzy wasze dzieci później cierpią, macie to w d***e?

po za tym nawet bedac w zwiazku z osoba bez dzieci z poprzednich nie da sie przewidziec jaka bedzie reakcja na potomstwo