Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunialala

Czy jest szansa, że ex wróci ?

Polecane posty

Gość Kasiunialala

Byliśmy razem 4 lata. 4 miesiące temu mnie zostawił. Wszędzie poblokował, pousuwał zdjęcia. Latałam za nim 2 tygodnie, płakałam, błagałam. Nic. Zostawiłam go w spokoju, nie pisałam, nie dzwoniłam, kolega któremu od zawsze się podobałam zaczął komentować mi zdjęcia. Chłopak w tym czasie Znalazł sobie inną. Po miesiącu wrócił, prosił o wybaczenie. Płakał tak strasznie, że nie wiedziałam co się dzieje. Wróciliśmy do siebie. Teraz jest powtórka z rozrywki. 5 dni temu mnie zostawił. Kiedy odchodził nie był pewny czy tego chce. Stwierdził, że kocha i że jestem dla niego ważna, ale non stop krzycze na niego i robie problemy i to sie nigdy nie zmieni. Wpadłam w histerie.Chodziłam za nim przez 4 dni. Znowu płakałam, prosiłam. Doszło do tego, że nie chce ze mną rozmawiać. Ale nigdzie mnie nie zablokował, zdjęcia dalej są. Nie odzywam się teraz do niego, kolega znowu zaczął mnie publicznie podrywać, staram się pokazać mu jaka jestem szczęśliwa. Jak myślicie wróci znowu ?

Gość gość
Zastanow sie dlaczego krzykiem odbierasz mu poczucie wlasnej wartosci, dominujesz.

Gość gość
ja właśnie chcę się zmienić, całkowicie, Ale on stwierdza że już mu tyle razy obiecywałam i nic...

Gość gość
nikt, nic ? :(

Gość gość Ex
Nie wrócę 🖐️