Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiotrekWroclaw

Nauka programowania młodzieży, dzieci przez internet lub wroclaw

Polecane posty

Witam, Czy znaleźliby się tutaj rodzice, którzy chcieliby zapewnić swoim dzieciakom pewny i dobrze płatny zawód w przyszłości ? Nauka programowania w 3 możliwych formach: 1. Przez internet (skype) 2. Osobiście (wrocław) 3. Grupowo (jak się uzbiera grupka) Priorytetem dla mnie jest wysoka jakość zajęć i dostosowanie je do każdego ucznia (jego zainteresować). Jeżeli dziecko jest fanem Ronaldo to przykłady będą wprost ze stadionu, jeżeli jest fanem komiksów, będzie programować świat iron mana i kapitana ameryki itp. Słucham potrzeb i na bieżąco dostosowuje program, aby zajęcia były przyjemnością dla młodych. Nie przyjmuje pieniędzy od niezadowolonych klientów, dlatego jeżeli z jakiegoś powodu nie spodobała się któraś lekcja, to zwyczajnie za nią nie płacicie, dajecie mi znać co było nie tak i możemy w pokoju się rozstać. Żadnych okresów wypowiedzenia, żadnych płatności z góry. Zdobywam klientów uczciwością i jakością a nie podstępami. Jak mówiłem pieniądze od niezadowolonych klientów są ujmą na honorze. Na życzenie oczywiście dokumentuje moje profesjonalne doświadczenie, mogę równieś zaprezentować pensję, aby żaden rodzic nie miał wątpliwości czy nie ma doczynienia z jakimś amatorem

Gość gość
Wymienil Pan przyklady takie troche ze swiata chlopcow...Tonaldo, komiksy. A jesli dziewczynka interesuje sie kucykami MyLittle Pony to tez Pan znajdzie przyklady?

Po prostu programowaniem i komputerami częściej interesują się chłopcy, stąd też takie propozycje. Myślę, że z kucykami będzie trudniej, ale też da radę.

Gość gość
Spadaj cwaniaczku