Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babcia zmiana pieluszki

Polecane posty

Gość gość

Czy często się zdarza że babcia chodzi za każdym razem na zmianę pieluszki z mamą? Ona stoi po prostu i patrzy. Nigdy nie zmienia ani nie oferuje tylko nadzoruje i mówi "moja pupeczka, moja pupeczka", dodam że już to mnie denerwuje że przyłazi za mną do naszej sypialni ale to co innego. Nie mieszka z nami, to się zdarza za każdym razem jak przyjeżdża. Trochę to dziwne i chciałabym żeby synek miał trochę więcej prywatności. Ale maz twierdzi że nic w tym złego.

Gość gość
ale on nic złego nie widzi też w tym że jego mamusia nadal mu kupuje majtki. Facet 30 lat i mamusia kupuje majtki. I jak wprowadziliśmy się to mówiła mi że bardzo będzie tęsknić za jego matkami które wiszą na grzejniku w łazience. Może dlatego to takie dziwne

Gość gość
często też rano głaszcze męża po penisie babcia i mówi przy tym :oj maluśki, maluśki...

Gość gość
15:15 śmiejesz się ale to prawdziwe...

Gość gość
15:52*

Gość gość
Moja teściowa też tak obserwuje i tylko komentuje mi za plecami. Ostatnio poszłam z małym do sypialni go przebrać,zamknęłam drzwi za sobą a ta wparowała i swoje mądrości wygłasza,a to że źle nogi trzymam,a to że za luźno zapinam Pampa,no ludzie....niech se pepla,ale ileż można tego sluchac

Gość gość
To nie tylko mnie to denerwuje. Ona nic takiego mi nie mówi ale współczuję Ci :/