Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta kto razem ze mną

Polecane posty

Gość gość

Kto zaczyna ze mną od jutra? bedziemy się razem wspierać!

Gość gość
Ja zaczęłam od dziś. Zjadłam tylko zupkę hinska dzisiaj, ale burczy mi w brzuchu.tak co jutro tu wejdziesz i powiesz co jadłas ;)

Gość Edziaaaaaaaa
To nie dieta, tylko rozpieprzanie metabolizmu :o powodzenia To najlepsza droga do tego, aby tluszcz ci sie odkladal od dwóch lisci salaty, ale cóż- twoja wola.

Gość gość
21:56 jem te zupki raz na jakiś czas,powiedzmy 2 razy w tygodniu,nie na okrągło. Pozatym od 12 lat wasze 59 kg także niech każdy patrzy siebie. Mam wzrostu 176cm żebra mi można policzyć. Na codzień jem mrożonki warzywne z ziemniakami dwa razy na dzień i jogurt,czy kawałek kurczaka,jajka,płatki owsiane,chleb gracham,ziarna pestki i orzechy,chudy twaróg, salaty,szynkę na chlebie,wszystkie warzywa,owoców nie jem bo z nich tyje.Kawa z mlekiem,dużo wody i czasem kola jak na cukier mnie bierze.Czasem przed okresem obrzeram się czekoladą i lodami z adwokatem jeden dzień ,jem wtedy od rana do nocy dosłownie, i nic mi nie jest tego tylko pół kg więcej, a po trzech dniach znów waga spada.To są produkty które jem od lat i hinolki właśnie wchodzą W skład :P

Gość gość
21:52 Hiny co to za kraj?

Gość gość
cycki ci wiszom do pemka,zarty?ile placisz moze cie zerzne?;-)

Gość gość
Ja tylko nie jem pare godz przed snem pije ocet jablkowy i cwicze skalpel. Chce wprowadzić bieganie