Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak satanista

Polecane posty

Gość gość

Jak byście zareagowały, gdybyście się dowiedziały, że wasz facet jest satanistą?

Gość gość
Zależy jaka to wersja satanizmu. Jeżeli jest to wersja bezkrwawa, bez mordowania ludzi lub zwierząt, to OK.

Gość gość
ha właśnie, że nie wiesz od początku jaka to wersja, tylko domyślasz się albo masz jakieś przesłanki, by twierdzić, że jest satanistą.

Gość gość
ten satanizm od la veya jest niegroźny, aczkolwiek taka sama sieczka jak każda inna "zorrganizowana" religia/filozofia

Gość gość
ja jednak mam poważne obawy i chyba przestanę się z nim spotykać. Facet niby dorosły (35 lat), ale taki jakiś samotnik, mieszka sam, z początku mi to imponowało, ale z czasem wychodzą jakieś nieciekawe, niejasne rzeczy.

Gość gość
Zostaw starego debila. Sorry, ale w tym wieku człowiek powinien mieć coś w głowie.

Gość gość
Nie polecam się pchać w takie relacje. W mojej miejscowości niedawno było głośno o morderstwie młodej dziewczyny. Zakochał się w niej taki właśnie satanista. Oczywiście wszyscy wiedzieli, że jest inny od reszty (taki metal z pentagramami i łańcuchami). Niby nic, dużo takich ludzi jest ALE. Mówił, że jest satanistą, ta dziewczyna również o tym wiedziała a on wszystkich okłamywał, że jego wyznanie jest bezpieczne, kotów nie zabija itp itd. Zabił ją rytualnie, wkładając monety w usta i czarną róże czy coś w tym stylu. Wszystko dlatego, że dziewcze było miłe, lubiło psychopatę i nie spodziewało się czegoś takiego z jego strony. Bo nie było znaków. Dobrze się ukrywał ze swoimi intencjami. Bo ci wszyscy sekciarze tak mają, WSZYSCY (wychodzę teraz poza kręgi satanizmu). Ich najwspanialszym osiągnięciem ze wszystkich jest to, że ludzie wierzą w ich pozorne intencje. Nie boją się ich a powinni. Szatan jest mistrzem kłamstwa, jak myślisz jacy są jego wyznawcy? Nie zadawaj się z takimi ludźmi serio. Oddalaj jak najbardziej takich typków. W chwili, gdy takiemu wpadasz w oko nie jesteś bezpieczna. Mordy rytualne to w PL nie stary zabobon a prawda. Rzadziej to się zdarza niż morderstwo w afekcie ale jednak. A mordują nie tylko dziewice. Morderstwo to początek złych czynów. O wiele częściej tacy gwałcą. Dzieci, kobiety.... dziewczyno lepiej uciekaj. A i nie jestem psychokatoliczką. Do kościoła chodzę raz w roku ;;) i słucham metalu (to tak jak by mi ktoś chciał zarzucić bycie fanatyczką).

Gość gość
kazala bym mu wyjsc na dach stanac na kraju i kopnela bym go w d**e:-D jak diabel vo kocha to by przezył:-P

Gość gość
kurcze, naprawdę napędziłaś mi stracha. On też jest metalem, wprawdzie nie chodzi obwieszony łańcuchami, ale jednak. Ja mam 22 lata, jestem od niego dużo młodsza. On nie mówi, że jest satanistą, ale są pewne oznaki, że może być, tak go o to podejrzewam.

Gość gość
serio teraz jeszcze zdarzają się takie zabójstwa? Straszycie dziewczynę, może tylko jej się wydaje, bo gość zachowuje się dziwnie, wiele osób zachowuje się dziwnie.

Gość gość
Jakie znaki? Np. Ja sama posiadam plansze Ouija (ta do wywoływania duchów) lecz nigdy nie nie bawiłam się w to. Jestem ogromną fanką horrorów i po prostu lubię przedmioty związane z tym wszystkim. Choć modlę się codziennie (do Jezusa np) to również prawie codziennie mogę patrzeć na filmy o opętaniu, seriale typu American Horror Story itp itd. Pracuje w szpitalu i od dziecka nie mam wrażliwości na takie rzeczy, wręcz działa to na mnie jak typowy odmóżdżacz. Też jestem umiarkowaną samotniczką, tylko ja mam 23 lata a nie 35. Podobnie jak ty lubię starszych kolesi i powiem jedno. Jeśli już teraz czujesz, że coś jest nie tak- uciekaj. Sama kiedyś pokusiłam się na taką zdobycz. Facet zadbany, przystojny i ogólnie marzenie. Lecz czułam, że coś nie tak z nim. Minęły prawie dwa lata od naszego rozstania a on nadal...nadal mnie prześladuje, nachodzi. Odeszłam od niego bo zaczął mnie bić. Po pierwszym razie urwałam kontakt. On nadal łudzi się, że wrócę, nie czuje się bezpieczna. Od tamtego czasu jestem sama i nawet nie spotykałam się z nikim choćby raz na kawę. Bałabym się narażać kogoś bo cholera wie co mu wpadnie do głowy. Taką cenę płacę za kilka randek z uroczym, samodzielnym 30 latkiem....

Gość gość
Jesteś za młoda dla niego. Za 5 lat on będzie miał 40, a Ty dalej będziesz młodziutka.

Gość gość
Masz planszę Ouija i modlisz się do Chrystusa? Bardzo to poważne... No, ale to praktykujący katolicy są świrami.

Gość gość
@ 23:55 Obecnie 99% młodych kobiet kontaktuje się z duchami za pośrednictwem tablicy Ouija. To całkowicie normalne i naturalne :)

Gość gość
22:55 to przykre, co Cię spotkało. Serio przez 2 lata nie spotykałaś się z nikim? Ja sobie tego nie wyobrażam.

Gość gość
Przypomniały mi się słowa pewnego egzorcysty. Dziewczyna, która chodziła do kościoła była opętana. Ksiądz zapytał demona jak udało mu się wytrzymać na mszy wśród tylu wierzących. Szatan na to, że tu tylko 3 osoby wierzą w Boga. Można się modlić i być poganinem.

Gość gość
Chyba raczej ateistą. Poganin też jest wierzący, tylko że wierzy w bogów pogańskich.

Gość gość
Grzesiek Ogorzałek z Mielca dotyka swojego własnego synka po siusiaku w basenie i tak nie jest w porządku

Gość gość
Albo wydaje mu się, że wierzy w Chrystusa i trzyma w domu planszę do wywoływania duchów.

Gość gość
wkoncu kazdy moze tu cos pisac ,cale szczescie ze som tu jeszcze inteligenci ,niemyl z tymi co zwracajom uwage komus na,bledy jak sie ich oto nieprosi;-)

Gość gość
Plansza to tylko zabawka. Jeśli była nowa i nie używana to tylko rzecz. Z resztą widział ktoś opętane rzeczy, ludzi? Nope. Wracając do wątku, chłopak satanista nie tyle jest opętany co może mieć coś z głową i może być niebezpieczny. Nawet nie wiecie ilu z ludzi, których mijacie na ulicy jest chorych i się leczy/nie leczy.