Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak sobie poradzic z rodziną męża

Polecane posty

Gość gość

Ja i mąż mamy po 30 lat wychowujemy córkę z pewnym stopniem niepelnospr. Mąż początkowo nie mógł dorosnąć do roli ojca i męża, dużo przeszłam ale na wsparcie teściowej nie mogłam liczyc zawsze mi powtarzała ze nikomu nie powinnam sie żalić i trzymać to dla siebie. dzisiaj jesteśmy zgodnym małżenstwem i maż stał sie odpowiedzialnym ojcem. Natomiast rodzina męża potrafi postawic nam dom na nogi telefonami o 6 rano (siostra męża i żona jego brata) bo jego brat akurat się napił i sie awanturuje. Po mimo, ze teściowie mieszkają dom obok a my w zupełnie innym mieście. Ostatnio o 6 rano siotra i szwagierka kazały mi budzić męża i miał do nich jechać. Nie zgodziłam sie, była sobota mialam prace mąż miał opiekowac sie dzieckiem. One zupełnie mnie olały, jakbym była powietrzem. Siostra i bratowa meża zaczeły sie dobijac do neigo pisac smsy ze mu nie zalezy na rodzinie itd. że ja jestem chora psychicznie, ze powinnam dać im spokoj i zostawic jego (męża). Miałam juz tak dosyc i powiedzialam tesciowej ze przez nich sie rozwodzimy a ona skwitowala "dobrze jaktak". jak sobie poradzić z taką rodzinką????? od soboty nie mogę spać mam zszargane nerwy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować