Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie samą jest cudowne, wspaniale jest nie mieć faceta

Polecane posty

Gość gość

O jak cudownie nie mieć chłopaka. Wczoraj nie miałam w mieszkaniu prądu więc zadzwoniłam sobie po elektryka a że był przystojny to wiecie co się działo :) Miesiąc temu hydraulik. Listonosz to regularnie. Gotować nie muszę, odwiedza mnie turek z kebabownii i jest zawsze na ostro :) A ile mam znajomych mechaników to tylko ja wiem.Niektórzy są żonaci ale to nie mój problem.

Gość gość
Chwalisz sie,ze jestes dupodajka na prawo i lewo?Kondolencje.

Gość gość
Moja sąsiadka ma męża. Serdecznie jej współczuję i widzę jak mi zazdrości gdy u mnie psuje się zmywarka. U niej mąż naprawia a do mnie przyjeżdża wysportowany serwisant w obcisłym podkoszulku. Wiem że ona mi zazdrości ale ja taka głupia nie jestem by wychodzić za mąż.

Gość gość
Skoncz juz fantazjowac i idz na spacer.

Gość gość
Hahahahaha :D Hmm zwietrzyłam spisek i już wiem dlaczego do mnie trafiają sami niewysportowani i ogólnie nijacy serwisanci ;) mój facet to jednak ma talent w doborze usługodawców :p

Gość gość
Wiadomo że wasi mężowie wybierają niskich serwisantów dlatego ja nigdy nie zamawiam przez telefon tylko udaję się do sklepu w skąpej mini i sama sobie wybieram odpowiedniego :)

Gość gość
Napisz lepsze prowo bo to juz nudne jest.

Gość gość
Wszystkie sąsiadki mi zazdroszczą i się denerwują że listonosz zawsze mi pierwszej przynosi listy a do nich zawsze z opóźnieniem.

Gość gość
2/10

Gość gość
tak sobie wmawiaj :P

Gość gość
potwierdzam też jestem sama szczęśliwa a moje koleżanki żałują że są w związkach i mają dzieci. Byłam już na wakacjach a jeszcze 2 wyjazdy przede mną a one co najwyżej mogą szukać miejsca w przedszkolu na wrzesień :D

Gość gość
koleś lubisz się tak za kobiety podawać? a może ty o sobie piszesz? jak kobieta z domu wychodzi to ty jej sukieneczki może zakładasz i dajesz się w******** tym wszystkim kolesiom o których piszesz... podnieca Cię to męska d***** jak Cię w d**e dymaja? Hahaha żal takich idiotow jak Ty

Gość gość
ty gustu nie masz,z przypadkowych dostawców usług podobał mi się tylko jeden kurier na przełomie 10 lat:/ a tobie każdy pasuje ,musisz być mocno srednia

Gość gość
Wedle tytułu...I to jest powód, by zakładać temat? Nawet gdybyś chciala, to nie będziesz miała, bo jesteś ku....

Gość gość
k***a męska haha idealnie pasuje do Ciebie

Gość gość
Autorko :-)

Gość gość
A więc sam o sobie piszesz jako kobieta

Gość gość
jesteś tak żałosny że nie dziwię się że Cię kobieta z chaty wyj***la... gdzie się teraz z chłopakami będziesz spotykał hehe pod daszkiem mamusi