Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2rocznica

Prezent na 2 rocznice slubu Kpina? czy brak gustu ?

Polecane posty

Gość 2rocznica

Dostalm od meza kwiata balkonowego, ( z kilkoma marnymi kwitakami) w tej brzydkiej doniczce co wszystkie sadzonki :( a zeby tego było malo to jeszcze miniaturke dezodorantu pod pache :( Kwiat balkonowy tupu pelargonia lub cos w podobie...wyglada nedznie i nigdy w zyicu nei dalabym go nikomu na zadna okazje... Jak mozna tak dac prezent? w jednej rece taki kwiat na balkon w drugiej mini dezodorant. I teraz moje pytanie czy ja przedadzam czy mam prawo czuc sie dotknieta takim prezentem i stosunkiem.

Gość gość
a ty co mu kupiłaś ?

Gość gość
A wczesniej co ci kupowal za prezenty? JEsli zawsze kupowal cos w tym stylu to taki po prostu jest

Gość gość
Ja mu kupilam duza czekolade Milki oraz komplet Koszulka polo i spodnie do tego...

Gość 2rocznica
Wczesniej... rok temu jak przyjechalam do niego to dostalam perfumy z Lidla jak dla starej babki i szampana, pozniej na urodizny i imieniny nic..bo mieszkal w Belgii a ja w Polsce z naszym dzieckiem. Na swieta Bozego narodzenia dostalam branozoletke (zloto -srebrna) Na walentynki maskotke-malego misia taka jak i nasza Corka od niego , na dizen obiet - nic Na imieniny- balsam do ciala i zel pod prysznic ,ktory sam uzywa ... :P Jets mi przykro bo od stycznia mieszkam z dala od rodziny i nei pracuje zawodowo zeby rodizna byla w komplecie..a on nawet nei umie sie postarac :(

Gość gość
Nie zesraj sie

Gość gość
Takiego sobie chłopa żeś na męża wybrała :) a przed ślubem jak było? bardziej zabiegał?

Gość 2 rocznica
Na poczatku zwiazku jak sie poznalismy jakos wiedział ze Kobeicie kupuje sie roze i przywozi z zaskoczenia, itp moze poprostu juz mu nei zalezy i nie chce sie wysilac ... Przykro mi bo moja siostra od nazyczonego odstaje zawsze piekne i trafione prezenty a ja takie zapchaj dziury :( Smial sie ze nazyczoy mojej siostry dzowni do mnie i pytaco kupic... Mowil ze on sam wie i nie musi do nikogo dzownic ehh Kupil do domu opiekacz ostatnio ,i inne d**erelea o tym by przygotowac sie do rocznicy juz nie pomyslal. Czuje sie zaniedbana jako kobieta

Gość gość
Ustalcie, ze sama bedziesz wybierac prezent.

Gość gość
A nie możesz z nim pogadać, że czujesz się zaniedbywana? nie porównuj się do siostry, faceta nie zmienisz, ale warto szczerze pogadać.

Gość gość
Wiesz co twoim problemem jest ze ty jestes materialistka. i to ogromna

Gość gość
To tak jakbym ja porównywała mojego męża do mężów moich sióstr, że więcej zarabiają, zabierają na randki, kupują drugie prezenty. a ja kocham mojego domatora, wolę spędzić z nim czas niż dostać dróg prezent, czasem kupi mi kwiatki w biedrze z których się cieszę. a jakie są Wasze relacje? opiekuje się waszym wspólnym dzieckiem, uczestniczy w obowiązkach domowych, wspiera Cię na obczyźnie, spędzacie razem czas, macie udany seks?

Gość czarownicakali
Jak widac juz taki jest. Sama go wybralas, jak juz macie slub, dziecko, to co Ci kto poradzi. Mozesz tylko mu powiedziec ze Cie zaniedbuje, pogadac, ale musisz to umiejetnie zrobic. Przede wszystkim nie zal sie na niego innym ludziom bo to Twoj maz, macie byc dla siebie wsparciem a nie odwrotnie.