Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naprawdę wasze dzieci mają

Polecane posty

Gość gość

swoje pokoje w których śpią od urodzenia? Serio preferujecie taki zimny chów? Ja ma troje dzieci i w domu jest na tyle pokoi, żeby każd3 miało swój pokój a mimo to córki 6 i 8 lat mają wspólny bo tak chcą a synek 1,5 roku od urodzenia śpi z nami mimo że ma swoje łóżko. Tutaj czytam że noworodki są odkładane do łóżeczka w swoim pokoju od urodzenia, że nie pozwalacie nosić dzieci na rękach (zwłaszcza teściowym) żeby się ni3 przyzwyczaiły do bliskości . czytam tu, że wasze dzieci mogą bawić się tylko w swoich pokojach.. Dlaczego nie doceniacie tego pięknego okresu, kiedy dzieci są malutkie i lubią się przytulać, a rodzice są ich całym światem? Serio dla Was seks to tylko w sypialni a dzieci wyzamykan3 w swoich pokojach?

Gość gość
Mój syn ma 11 miesięcy i śpi z nami w pokoju ale w swoim łóżeczku. Jak jeszcze trochę podrośnie to zrobimy mu pokój. Nie wiem kiedy to będzie, zobaczymy jak będzie na to gotowy. Na razie nam jest wygodniej mieć go przy sobie w sypialni, bo budzi się w nocy. Nigdy nie spał z nami w łóżku.

Gość gość
Tak, naprawdę. Syn od urodzenia śpi w swoim pokoju a ja z mężem w sypialni. Dziwić się potem że mężowie was zdradzają.

Gość gość
Nasz śpi z nami w łóżku. Sex w salonie, w kuchni lub łazience. Ostatnio na tarasie. Jest cudownie.

Gość gość
Też mam troje, żadne nie spało z nami w łóżku. Łóżeczko w naszej sypialni. Każde ma swój pokój, ale tak naprawdę to przesiadują w salonie z nami.

Gość gość
Moj syn do skonczenia 2 lat spal u nas w pokoju w swoim lozeczku. Czasami bralismy go do siebie ale to bylo mega niewygodne i soe nie wysypialismy. A jesli chodzi o zabawe to bawi sie w calym domu. Gonie go tylko wieczorami do ogarniecia zabawek ktore poroznosi po calym domu.

Gość gość
Moja corka 2 letnia spi z nami w lozku, lozeczko jest u nas w sypialni ale kazda proba polozenia w lozwczku konczyla sie wstawaniem od samego poczatku wiec mala spi w srodku ale myslimy nad kupnem lozka dla niej jakiegos ciekawego dzieciecego moze sie przekona do niego.