Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubiegać się o odszkodowanie po wypadku w szkole?

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu moja córka podczas gry w piłkę na lekcji WF złamała nogę. Złożyliśmy wniosek o odszkodowanie, właśnie przyszła decyzja, że dostaliśmy 500 zł. Leczenie i cierpienie dziecka na pewno ma większa wartość, zwłaszcza że rehabilitacja dopiero będzie się rozpoczynac za 3 tygodnie. Czy spotkaliscie sie z podobną sytuacją? Czy mozna sie odwoływać?

Gość gość
Oczywiście, że można. Trzeba nawet!

Gość gość
Nie ubezpieczajcie się w InterRisk. Moja córka za odmiedniczkowe zapalenie nerek i pobyt w szpitalu 8dniowy dostała 120 zł. A ostatnio z martwicą kolana leżała również 8 dni i dostała od nich 200 zł. To jakieś kpiny. Mi zalało mieszkanie i za meble kuchenne, pokojowe które spuchły, dywan i łóżko dostałam 1200 zł. Już nie mam słów do nich.

Gość Prawnik z Refundo
Warto sprawdzić okoliczności. Przeprowadzamy takie postępowanie - badamy dokumenty, rozmawiamy, ustalamy, co można zrobić, potem negocjujemy przyzwoite odszkodowanie od ubezpieczyciela lub oddajmey sprawe do sądu - zależnie od decyzji klienta. Zapraszamy do kontaktu: www.refundo.eu, lub poprzez wiadomosć prywatną na Facebooku: https://www.facebook.com/refundo.eu/ Ważne - wypłacone odszkodowanie nie zamyka dalszej drogi do zadośćuczynienia itp Życzymy zdrowia córeczce!

Gość gość
Warto sprawdzić okoliczności. Przeprowadzamy takie postępowanie - badamy dokumenty, rozmawiamy, ustalamy, co można zrobić, potem negocjujemy przyzwoite odszkodowanie od ubezpieczyciela lub oddajmey sprawe do sądu - zależnie od decyzji klienta Skontaktujcie się z firmą http://med-legal.pl