Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresja15

Mam depreche przez okresik!

Polecane posty

Gość Depresja15

Mam te chuj*stwo od 21.08.16 (14 lat) i mam przez to depresje. Krwawy present pojawia sie co 14-17 dni a przerwa miedzy ostatnią a nast. miesiączką trwa tydzień! Tylko 1 a nie 3-4. Nerwy noszenie pamperwów i wkładek na 1-4 dni brąz wydzielina przed i po okresie ktory trwa 6-11 dni i sie nie chce konczyc! Mam teraz go do dzis a plamiebie mialam od pn tydzien temu w sr byla krew do dzis ale jest plamienie krwią :-(. Za co?! Czy ja nie mg miec nornalnych okresow 3-5 dni co 25 min dni? No k**wa mać zabije sie. Aha i gina mam koniec lipca ide do dr Kacprowicz Anny z Płocka. Polecacie? Help!

Gość Depresja15
Nikt nie pomoże zrozpaczonej nastolatce? Co z tego że mam okres od 10 mscy? Ale ja nie moge... okres Co tydzień i schizy jak sie nie pojawi.. Ech życze tego wszystkim kobitkom by sie tak meczyly jak ja :-) Nie macie- to nie rozumiecie :-)

Gość Depresja15
Up

Gość gość
Sory za błędy lecz pisane na szybko ze złością i smutkiem... Moze ktos mi odpowie co to za zaburzenia? Bo jakies na pewno bo okres co tydz nie jest ok... Zrobie hormony z krwi

Gość apoliniaaaaaa255
Ja mam implant antykoncepcyjny, na początku miałam planienia, które mialam co 2-3 tygodnie przez tydzien, no ale to tylko planienia.. z czasem byly coraz rzadziej, i bez bolesne. Od tygonia mam okres jakiego w zyciu nie mialam, 3 razy mialam krwawą powódz w nocy, i leci ze mnie jak z kraniu, no ale lekarz twierdzi ze jak sie kombinuje z hormonami to tak jest, i mam nie marudzic bo niektóre kobiety maja tak caly czas przy antykoncepcji... wieć tak, raczej nic z tym nie zrobimy...