Mężczyzna40roków 0 Napisano Czerwiec 28, 2017 W ten wieczór wczesny z tak ciemną pogodą Poznam radośniejszą i duchem młodą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Oto jestem, dobry wieczor Panu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 U nie juz cisza ...po burzy! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 O tej godzinie nie gotuje, kuchnia jest juz zamknieta! Pije dobrze schodzone wino na tarasie i odpoczywam a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 pij tak , jak lubisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Prosze bardzo, zgaduj! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Niestety, kiepsko z Twoja prognoza. Az tak bardzo mnie nie zainteresowales, juz sie pozegnam. Dziekuje za spedzony czas i zycze Ci milego wieczoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 ale wiesz, że dyskutujesz z starym piernikiem, co się pod dziewczynę podszył? Może umówicie się na wspólny onanizm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 piertol sie i dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mężczyzna40roków 0 Napisano Lipiec 1, 2017 Tak, Wwiele informacji znalazło się na tym forum... Gdy jeszcze tak ktoś powiedział, jak ja: Dobry wieczór... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2017 To prawda. Wiele zostalo powiedziane. Dobry wieczor misiu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2017 Wczesnoporanne niedzielne dzien dobry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2017 Dzien dobry! Co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2017 bardzo dobrze piękna pogoda wolny dzien nic do zrobienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mężczyzna40roków 0 Napisano Lipiec 4, 2017 Zwyczajnie, jak co dzień. Ale skoro znasz profil, a boisz się napisać na maila, daj sobie spokój z pytaniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2017 Nie znam profilu i nie zamierzam do Ciebie pisac. Dlaczego mialabym do Ciebie pisac????? Za kogo Ty sie uwazasz??? Za blykotliwego, inteligentnego z poczuciem humoru faceta, ktory potrafi soba zainteressowac??? Nic z tych rzeczy nie mozesz sobie przypisac! Baj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mężczyzna40roków 0 Napisano Lipiec 7, 2017 Jasne, że nie! Nareszcie konkretna uwaga konkretnej kobiety! Mam 2 % błyskotliwości Choć nie jestem przy kości Biustu też nie mam ani krągłości Za grosz wrażliwości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2017 wez juz nic nie pisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2017 wczesnowieczorne Dobry wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach