Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zapalenie oskrzeli może powstać z dnia na dzień ?

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka jeszcze. To nie ja pytałam o dane tego lekarza

Gość gość
Byłam u lekarza, noc była ciężka. Diagnoza : skurcz oskrzeli. Dostał jednorazowy zastrzyk rozkurczający, leki do inhalacji, antybiotyk sumamed i polfergan na noc. Jutro kontrol. Tylko nie dała nic od kaszlu... Powiedziała że syropy zobaczy jutro. Kurcze nie wiem... A może sama dawać dodatkowo stodal

Gość gość
Nikt nie miał doczynienia z tą chorobą ?

Gość gość
zrob badania w laboratorium z krwi, ja jestem z wroclawia i ze swoim dzieckiem chodze do allmedu, wyniki mam zawsze na 2 dzien i od razu do lekarza wiec trzeba dzialac szybko!

Gość BratniaDuszal
Ja jutro wybieram się do lekarza . dzieci mi kaszla niemiłosiernie . chore sa . Tylko zaczęło się przedszkole i zaczęła się jazda :/ nic nie pomaga , ani nebulizacje nebuddem już , ani syrpy supremin ,nic !!! :/ Ja juz nie wiem jak dziewczynom pomóc . Ide jutro do lekarza . a Przy okazji dostanę jutro oczyszczacz powietrza z nawilzaczem . mam nadzieję ze tez przy okazi pomoze mi przy chorobie https://goodair.pl/sklep/sharp-kc-a50euw-oczyszczacz-nawilzacz-powietrza/

Gość gosc

Ładnie inhalauje Novama Familino Pro. Nie marnuje lekarstwa aerozol jest wygodny przy wdychaniu, nie podrażnia tam tych tkanek w gardle i głębiej. Można w parę chwil sobie całe urządzenie przygotować do użycia, lekarstwo ładnie się wchłania, są efekty można dużo szybciej usunąć infekcję niż przy zwykłym leczeniu do ustnym.

Gość Gość.
Dnia 29.06.2017 o 14:05, Gość gość napisał:

Byłam u lekarza, noc była ciężka. Diagnoza : skurcz oskrzeli. Dostał jednorazowy zastrzyk rozkurczający, leki do inhalacji, antybiotyk sumamed i polfergan na noc. Jutro kontrol. Tylko nie dała nic od kaszlu... Powiedziała że syropy zobaczy jutro. Kurcze nie wiem... A może sama dawać dodatkowo stodal

Tak, podawaj stodal może wypić nawet 6 butelek na raz. Kobieto, przecież ten syrop nie ma prawa działać. Co ty pierdolisz? Po co idziesz do lekarza jak sama wiesz lepiej?