Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irinaaa

czy facetom przeszkadzają powiększone wargi sromowe ?

Polecane posty

Gość irinaaa

Witam mam takie krępujące pytanie czy ma dla was to jakieś znaczenie że wargi są powiększone ? Ja niestety jestem posiadaczką powiększonych warg i jest to mój kompleks zastanawiam się jak faceci na to patrzą ??

Gość gość
motyle do motylarni 🖐️

Gość gość
Co druga kobieta takie ma. To normalne.

Gość gość
lubie ssać duże wargi

Gość gość
a kobietom przeszkadzają wiszące jaja u facetów?

Gość gość
Na pewno nie przeszkadzają bądź spokojna, jest wielu fanów takich warg, jeżeli nie wierzysz poczytaj wpisy pod modelka Dominika C Pussy, *erotyka(

Gość gość
Ja chcialabym zobaczyc te powiekszone wargi bo pewnie wiekszosc tak mysli a wiadomo, ze najwiekszym krytykantem samych siebie jestesmy my sami...

Gość prawi 114
troche przeszkadzają

Gość ZwykłyNiezwykły
Zdecydowanie nie, jest w co zanurkowac jezykiem :p

Gość prawi 114
przede wszystkim zależy czy wygląda to jak flak czy może jeszcze gorzej Tutaj potrzebne jest zdjęcie Wystające wargi mogą być brzydkie , ale nie muszą ..

Gość prawi 114
bardziej niz sam fakt ,ze wytają liczy sie ich kształt i to on sprawia czy srom jest brzydki czy nie .. To tak jak z twarza czlowieka.. Ktos moze miec mocno przerosniete usta , ale to nie znaczy ze nie jest atrakcyjny .. Moze nadrabiac ladnymi oczami TAk samo jest ze sromem. Twoje wargi mniejsze są przecietne , jednak większe prezentują się dobrze.. Calokształt jest zatem na solidne 7/10

Gość FacetzGlaca
Nie ! ! ! nieprzeszkadzaja :) wrecz przeciwnie ! Ja jako juz dojzaly facet uwielbiam duze Wargi Sromowe , one sa poprostu piekne , ale niezawsze takie byly, jako mlodzieniec wydawalo mi sie ze wlascicielka takiech warg musi byc qrwa bo tak mi to jakos rowiesnicy opowiadali ze jak sie duzo bzyka to te sie naciagaja (G-o.Prawda) teraz juz po poznaniu mnustwa dziewczyn wiem ze to natura je tak pieknie obdazyla to jak u faceta wielka pala , znalazlem strone w necie , chyba jakiegos milosnika wielkich warg , popatrzcie i ocencie :) na Chomiku i tam szukajcie Elbglatze69 i tam szukajcie duze+wargi haslo ma 9876 Pozdrawiam i zycze milego zycia sexualnego :)