Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ona4444

Jakie perfumy poleciacie na lato?

Polecane posty

Gość ona4444

cześć, jakie perfumy preferujecie na lato?

Gość gosssssć
Ja latem używam coś delikatniejszego, ale również słodszego :) najczęściej Versace Bright Crystal w sumie zależy od gustu, sprawdź na galeriazapachow.pl :)

Gość gość5555
Dla mnie letnie to takie, które nie są bardzo słodkie, np Gucci Rush 2 :) a męskie to chyba raczej Lacosta Zielona :) ja zamawiam sobie perfumy ze stronki goia.pl tanio, a intensywnie, o :)

Gość gość
Hugo boss orange pasuje do każdej pory roku. Jest meeeega. Używam już długi czas

Gość gość
cool water Davidoff'a pret a porter dolce gabbana ligt blue

Gość 8888999
ja zamawiam z zapachowiec.pl na lato donne karan be delicious, uwielbiam tego typu nuty zapachowe!

Gość gość
wejdź na goia.pl tam jest pełno zapachów, które są odpowiednie na lato :) między innymi moschino i love love, cool water davidoffa, chloe, armani emporio i inne :) ja zamawiam tam, nie lubię przepłacać :)

Gość gość
Na lato poleciłabym coś delikatnego, świeżego. Z damskich Dolce & Gabbana - Light Blue a z męskich Hugo Boss - Zielony. W perfumy zaopatruję się na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Mogę szczerze polecić tę perfumerię :)

Gość gość
polecam Ci ze strony zapachowiec odpowiednik perfum davidoff cool water :) najlepsze perfumy na lato i gorąc

Gość gość
ja sobie i meżowi zamawiam na zapachowiec :) na lato preferujemy obydwoje zapachy lekkie i orzeźwiające :) troszkę cytrusowe, on kupuje Hugo Bossa Szarego a ja Cool Water albo Be Delicious

Gość gość
Na lato polecam wode i mydło bo paniusie sie wyperfumujecie i muslicie ze nie capi od was. Smrod na ulicy i w komunikacji czy sklepach az od was bije. Umyjcie sie a nie perfumy bo sie wytrzymac nie daje

Gość gość
Na lato zdecydowanie polecam świeże, delikatne zapachy takie jak Dolce & Gabbana - Light Blue, Davidoff - Cool Water czy Lancome - Miracle. Zamawiam perfumy zawsze na zapachowiec.pl bo mają dobre perfumy, duży wybór i bardzo atrakcyjne ceny :)

Gość bznium3
spam,spam ,spam...na chooj nam reklama tego tandetnego portalu zapachów?i kogo na to stac?! polecam kupowac na bazarku podróbki za 10 zł.albo Adidasy z rosmana:)

Gość gość
Na lato polecam świeże, delikatne zapachy takie jak Lolita lempicka - Lolita Lempicka oraz Donna Karan - Be Delicious. Natomiast z męskich na lato sprawdzą się Lacoste - L. 12. 12 Blanc (Biała) oraz Chanel - Egoiste Platinium. Kupuję je na goia.pl i poza atrakcyjną ceną nie różnią się od oryginałów :)

Gość gość
Na lato polecam świeże delikatne zapachy. Obecnie używam Giorgio Armani - Emporio, ale miałam także Versace - Crystal Noir, która zamawiam na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. A z męskich mogę polecić Lacoste - Essential (Ziolona) oraz Chanel - Egoiste Platinium także z tego samego źródła. Mają duży wybór więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, a trwałość jest bez zarzutów :)

Gość gość
Z damskich na pewno Giorgio Armani - Emporio oraz Priscilla Presley - Indian Summer, a z męskich Chanel - Egoiste Platinium oraz Hugo Boss - Zielony. Te świeże, delikatne ale zarazem trwałe perfumy kupuję na zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Na lato zdecydowanie lekkie, może kwiatowe zapachy m.in. Paco Rabanne - Lady Milion albo Chloe - Eau de Perfum. A na jesień, która nadchodzi chyba coraz większymi krokami polecałabym m.in. Versace - Bright Crystal. Te i wiele innych znaleźć można na goia.pl. Mają dobrej jakości produkty w dobrej cenie ;)

Gość gość
Chloe - Eau de Perfum oraz Versace - Crystal Noir, bo są delikatne a Chloe kwiatowy. Na zapachowiec.pl mają duży wybór więc na każdą porę roku i dla każdego się coś znajdzie ;)

Gość gość
Versace - Crystal Noir świetny na każdą porę roku, a na jesień i zimę zwłaszcza. Kupuję na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy są bardzo trwałe i w dobrej cenie ;)

Gość gość
Na lato polecam Chloe - delikatny, kwiatowy zapach, Calvin Klein - Euphoria - delikatny, świeży, może być całoroczny tak samo jak Versace - Crystal Noir. Te oraz inne znaleźć można na goia.pl. Kupuję tam perfumy od dawna i jestem bardzo zadowolona z ich jakości oraz atrakcyjnej ceny :)

Gość gość
Myślę, ze fajną opcją na lato jest Euphoria - Calvina Kleina ale również Chloe. Kupuję te oraz inne zarówno damskie jak i męskie na galeriazapachow.pl i polecam, bo są świetne :)

Gość gość
Według mnie na lato najlepsze są delikatne świeże zapachy takie jaki D&G - Light Blue. Duży wybór jest na zapachowiec.pl skąd kupuję perfumy i mogę polecić bo warto. Są trwałe i nie ma problemów z brakami czy dostawą.

Gość gość
D&G - Light Blue to na pewno perfum na który warto zwrócić uwagę. Kupuję na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Polecam przetestować ;)

Gość gość
na lato polecam DOLCE & GABBANA - Light blue, fajny jest, taki cytrusowo kwiatowy :) ja perfumy zamawiam na zapachowiec.pl, tam jest opisane jakie perfumy na jaką porę roku :)

Gość gość
Moim zdaniem najlepsze będą Versace - Bright Crystal, na stronie galeriazapachow.pl są dużo niższe ceny, a zapach mega trwały :)

Gość gość
a może DOLCE & GABBANA - LIGHT BLUE? Mnie się one baaaardzo podobają, od dawna je zamawiam na goia.pl i idealnie spełniają swoją funkcję, polecam!! :)

Gość gość
Na lato hmm.. :) z damskich : Giorgio Armani- Si Gucci Rush 2 Moschino- I love love Naomi Campbell- Naomi Campbell Lacoste- Pour Femme Carolina Herrera- Good Girl natomiast z męskich : Hugo Boss- szary Hugo Boss- zielony Paco Rabanne- 1 million Paco Rabanne- Invictus I to wszystko zamawiam na stronie zapachowiec.pl

Gość gość
Perfumy na lato: Lacoste- Pour Femme Giorgio Armani- Si Gucci Rush 2 sprawdzone i na prawdę polecane perfumy zamawiam je na zapachowiec.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować