Go艣膰 ona4444 Napisano Czerwiec 29, 2017 cze艣膰, jakie perfumy preferujecie na lato? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosssss膰 Napisano Lipiec 4, 2017 Ja latem u偶ywam co艣 delikatniejszego, ale r贸wnie偶 s艂odszego :) najcz臋艣ciej Versace Bright Crystal w sumie zale偶y od gustu, sprawd藕 na galeriazapachow.pl :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰5555 Napisano Lipiec 6, 2017 Dla mnie letnie to takie, kt贸re nie s膮 bardzo s艂odkie, np Gucci Rush 2 :) a m臋skie to chyba raczej Lacosta Zielona :) ja zamawiam sobie perfumy ze stronki goia.pl tanio, a intensywnie, o :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 6, 2017 Hugo boss orange pasuje do ka偶dej pory roku. Jest meeeega. U偶ywam ju偶 d艂ugi czas Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 6, 2017 cool water Davidoff'a pret a porter dolce gabbana ligt blue Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 7, 2017 To m贸j letni priorytet https://mania-perfum.pl/pl/woda-toaletowa/247-chanel-chance-tendre-linia-damska-3145891262902.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pannanna11 Napisano Lipiec 8, 2017 Ja mam akurat na lato ten zapach http://www.goia.pl/chloe-c-9_468_469.html jest cudoooowny, fajnie si臋 nosi i nie jest za s艂odki na upa艂y :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 8888999 Napisano Lipiec 13, 2017 ja zamawiam z zapachowiec.pl na lato donne karan be delicious, uwielbiam tego typu nuty zapachowe! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 14, 2017 wejd藕 na goia.pl tam jest pe艂no zapach贸w, kt贸re s膮 odpowiednie na lato :) mi臋dzy innymi moschino i love love, cool water davidoffa, chloe, armani emporio i inne :) ja zamawiam tam, nie lubi臋 przep艂aca膰 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 2, 2017 Na lato poleci艂abym co艣 delikatnego, 艣wie偶ego. Z damskich Dolce & Gabbana - Light Blue a z m臋skich Hugo Boss - Zielony. W perfumy zaopatruj臋 si臋 na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Mog臋 szczerze poleci膰 t臋 perfumeri臋 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 4, 2017 polecam Ci ze strony zapachowiec odpowiednik perfum davidoff cool water :) najlepsze perfumy na lato i gor膮c Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 10, 2017 ja sobie i me偶owi zamawiam na zapachowiec :) na lato preferujemy obydwoje zapachy lekkie i orze藕wiaj膮ce :) troszk臋 cytrusowe, on kupuje Hugo Bossa Szarego a ja Cool Water albo Be Delicious Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 10, 2017 Na lato polecam wode i myd艂o bo paniusie sie wyperfumujecie i muslicie ze nie capi od was. Smrod na ulicy i w komunikacji czy sklepach az od was bije. Umyjcie sie a nie perfumy bo sie wytrzymac nie daje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 16, 2017 Na lato zdecydowanie polecam 艣wie偶e, delikatne zapachy takie jak Dolce & Gabbana - Light Blue, Davidoff - Cool Water czy Lancome - Miracle. Zamawiam perfumy zawsze na zapachowiec.pl bo maj膮 dobre perfumy, du偶y wyb贸r i bardzo atrakcyjne ceny :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bznium3 Napisano Sierpie艅 16, 2017 spam,spam ,spam...na chooj nam reklama tego tandetnego portalu zapach贸w?i kogo na to stac?! polecam kupowac na bazarku podr贸bki za 10 z艂.albo Adidasy z rosmana:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 20, 2017 Na lato polecam 艣wie偶e, delikatne zapachy takie jak Lolita lempicka - Lolita Lempicka oraz Donna Karan - Be Delicious. Natomiast z m臋skich na lato sprawdz膮 si臋 Lacoste - L. 12. 12 Blanc (Bia艂a) oraz Chanel - Egoiste Platinium. Kupuj臋 je na goia.pl i poza atrakcyjn膮 cen膮 nie r贸偶ni膮 si臋 od orygina艂贸w :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 27, 2017 Na lato polecam 艣wie偶e delikatne zapachy. Obecnie u偶ywam Giorgio Armani - Emporio, ale mia艂am tak偶e Versace - Crystal Noir, kt贸ra zamawiam na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. A z m臋skich mog臋 poleci膰 Lacoste - Essential (Ziolona) oraz Chanel - Egoiste Platinium tak偶e z tego samego 藕r贸d艂a. Maj膮 du偶y wyb贸r wi臋c na pewno ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie, a trwa艂o艣膰 jest bez zarzut贸w :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 1, 2017 Z damskich na pewno Giorgio Armani - Emporio oraz Priscilla Presley - Indian Summer, a z m臋skich Chanel - Egoiste Platinium oraz Hugo Boss - Zielony. Te 艣wie偶e, delikatne ale zarazem trwa艂e perfumy kupuj臋 na zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 8, 2017 Na lato zdecydowanie lekkie, mo偶e kwiatowe zapachy m.in. Paco Rabanne - Lady Milion albo Chloe - Eau de Perfum. A na jesie艅, kt贸ra nadchodzi chyba coraz wi臋kszymi krokami poleca艂abym m.in. Versace - Bright Crystal. Te i wiele innych znale藕膰 mo偶na na goia.pl. Maj膮 dobrej jako艣ci produkty w dobrej cenie ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 11, 2017 Chloe - Eau de Perfum oraz Versace - Crystal Noir, bo s膮 delikatne a Chloe kwiatowy. Na zapachowiec.pl maj膮 du偶y wyb贸r wi臋c na ka偶d膮 por臋 roku i dla ka偶dego si臋 co艣 znajdzie ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 17, 2017 Versace - Crystal Noir 艣wietny na ka偶d膮 por臋 roku, a na jesie艅 i zim臋 zw艂aszcza. Kupuj臋 na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy s膮 bardzo trwa艂e i w dobrej cenie ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 26, 2017 Na lato polecam Chloe - delikatny, kwiatowy zapach, Calvin Klein - Euphoria - delikatny, 艣wie偶y, mo偶e by膰 ca艂oroczny tak samo jak Versace - Crystal Noir. Te oraz inne znale藕膰 mo偶na na goia.pl. Kupuj臋 tam perfumy od dawna i jestem bardzo zadowolona z ich jako艣ci oraz atrakcyjnej ceny :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 29, 2017 My艣l臋, ze fajn膮 opcj膮 na lato jest Euphoria - Calvina Kleina ale r贸wnie偶 Chloe. Kupuj臋 te oraz inne zar贸wno damskie jak i m臋skie na galeriazapachow.pl i polecam, bo s膮 艣wietne :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 2, 2017 Wed艂ug mnie na lato najlepsze s膮 delikatne 艣wie偶e zapachy takie jaki D&G - Light Blue. Du偶y wyb贸r jest na zapachowiec.pl sk膮d kupuj臋 perfumy i mog臋 poleci膰 bo warto. S膮 trwa艂e i nie ma problem贸w z brakami czy dostaw膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 7, 2017 D&G - Light Blue to na pewno perfum na kt贸ry warto zwr贸ci膰 uwag臋. Kupuj臋 na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Polecam przetestowa膰 ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 10, 2017 na lato polecam DOLCE & GABBANA - Light blue, fajny jest, taki cytrusowo kwiatowy :) ja perfumy zamawiam na zapachowiec.pl, tam jest opisane jakie perfumy na jak膮 por臋 roku :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 24, 2017 Moim zdaniem najlepsze b臋d膮 Versace - Bright Crystal, na stronie galeriazapachow.pl s膮 du偶o ni偶sze ceny, a zapach mega trwa艂y :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 2, 2017 a mo偶e DOLCE & GABBANA - LIGHT BLUE? Mnie si臋 one baaaardzo podobaj膮, od dawna je zamawiam na goia.pl i idealnie spe艂niaj膮 swoj膮 funkcj臋, polecam!! :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 27, 2018 Na lato hmm.. :) z damskich : Giorgio Armani- Si Gucci Rush 2 Moschino- I love love Naomi Campbell- Naomi Campbell Lacoste- Pour Femme Carolina Herrera- Good Girl natomiast z m臋skich : Hugo Boss- szary Hugo Boss- zielony Paco Rabanne- 1 million Paco Rabanne- Invictus I to wszystko zamawiam na stronie zapachowiec.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 2, 2018 Perfumy na lato: Lacoste- Pour Femme Giorgio Armani- Si Gucci Rush 2 sprawdzone i na prawd臋 polecane perfumy zamawiam je na zapachowiec.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach